• Fraktfritt inom Sverige!

0 Varukorg

KÖPVILLKOR
 

VAD GÄLLER NÄR DU HANDLAR HOS OSS?

  • Ett avtal mellan oss upprättas samtidigt som Babyface bekräftar din beställning med en orderbekräftelse.

  • Babyface.se ingår inte avtal med personer under 18 år utan målsmans tillstånd.

  • Babyface.se förbehåller sig rätten att neka en order.

  • Vid eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök kommer ärendet att polisanmälas. Babyface förbehåller sig rätten att överlåta eller pantsätta eventuell fordring till annan kreditgivare.


ORDERBEKRÄFTELSE

Så snart du lagt din order får du en bekräftelse till den e-postadress du angav vid beställningen. Där får du information om din order. Vi rekommenderar att du sparar din orderbekräftelse för att underlätta hantering vid kontakt med kundtjänst. Skulle du inte få din orderbekräftelse vill vi gärna att du kontaktar oss, så skickar vi den på nytt.

KAMPANJER & ERBJUDANDEN

Kampanjer gäller så långt lagret räcker. Vid medskickakampanjer gäller en gåva per kund.

TRYCKFEL ELLER SKRIVFEL

Skulle felaktigheter i pris finnas, förbehåller sig Babyface.se rätten att ändra detta i efterhand. Om det händer, kontaktar vi givetvis dig och informerar om misstaget. Du har då din fulla rätt att ändra, eller annullera, din beställning.

PRISPOLICY

Våra priser är angivna inklusive moms (f.n 25%).

PRESENTER

En present är ett underbart sätt att visa uppskattning på! Köper du en produkt av oss för att sedan ge bort den till någon, får du gärna skriva det i i ett mail till oss. Vi slår då in produkten lite extra, för säkerhets skull. Givetvis skickar vi gärna med en lapp till mottagaren om du vill hälsa något!

TVIST

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. 

PRICERUNNER KÖPGARANTI

Få ditt köp skyddat upp till 50.000 kr om något problem skulle uppstå. Som medlem på PriceRunner ingår alltid Köpgaranti hos oss. Denna tjänst är gratis och gäller för registrerade PriceRunner medlemmar. För dig som inte är medlem på PriceRunner och besökt oss genom deras tjänst så kan du ändå få ditt köp omfattat av Köpgarantin. Det enda du behöver göra är att inom 60 minuter registrera dig gratis på deras hemsida. Det går på ett kick! Registrera dig för PriceRunner Köpgaranti

För att Köpgarantin ska gälla så måste beställningen vara addresserad till den adress du är skriven på. Du är berättigad ersättning om något går fel med ditt köp såsom att varan är skadad, en enskild vara saknas vid leverans, varan är felaktig eller leverans uteblir. Om något gått fel med ditt köp ersätter Köpgarantin dig för såväl inköpskostnader som fraktkostnader. Du får även ersättning för direkt ekonomisk skada du lidit till följd av felet. Köpgarantin omfattar inte eventuell värdeminskning, uteblivna intäkter eller andra direkta eller indirekta kostnader.

På PriceRunner hittar du en lista på kategorier som ej omfattas samt kompletta villkor och regler som gäller.

BOLAGSINFORMATION

Bolagsnamn: Babyface AB
Säte: Degerby Gård 5, 17996 Svartsjö.
Organisationsnummer: 556877-7089
Kontakt: hello@babyface.se
F-skatt: Babyface AB är godkänd för f-skatt.
Momsregistreringsnummer: SE556877708901

COPYRIGHT

Copyright © Babyface AB. Bilder och texter är copywright Babyface AB om ej annat anges. Texter är egenskrivna och får inte nyttjas för kommersiellt bruk.

#YESBABYFACE

Vi älskar när vi taggas och nämns i sociala medier och ber då ibland om lov att få dela bilden/videon i våra kanaler. Materialet publiceras då främst på vår webbsida men kan också komma att publiceras i våra andra sociala kanaler, såsom vår blogg, nyhetsbrev, Instagram eller Facebook. Den text som är publicerad kan komma att komma med i originalform, eller något redigerad, ibland helt utesluten. När du får en förfrågan gällande din bild eller ditt rörliga material från oss kan vi alltså komma att dela den vidare - förutsatt att du svarar #yesbabyface.

Du ger då alltså Babyface Ab (556877-7089) en icke-exklusiv, royalty-fri licens att använda dina bilder i marknadsföring och/eller reklam. Du ger oss då även rätten att reproducera, distribuera och redigera dina bilder. Du garanterar att du äger rättigheterna till det material du postat och att tillstånd finns från personerna i bilden/videon. Du intygar även att du inte är ett företag utan en privatperson, och att du är myndig (18 år eller äldre) eller att du har dina föräldrars samtycke.

I och med att du godkänner detta frigör du Babyface Ab från ekonomiska skyldigheter för användning av dina bilder. Du befriar och godkänner även personer som handlar från Babyface.se från alla anspråk (inklusive fordringar från tredje part) och skulder i samband med användning av bilderna enligt ovan.

Om du vill återkalla samtycket att dela dina bilder med Babyface Ab måste du klicka på "i"-ikonen i nedre vänstra hörnet i din delade bild, på vår webbsida. Den länkar dig sedan till ett formulär där du kan återkalla ditt samtycke.