Köp hudvård från ekologiska Transderma online - Babyface.se

TRANSDERMA


Transderma tillverkas av ProBios Laboratories som grundades utifrån Dr. Alvin Ronlans upptäckter från trettio års forskning inom vitaminterapi och probiotika. Transderma® A, C, M, O & R är serum som är utvecklade i Sverige, med endast en eller några få typer av aktivsubstanser. Transderma reflekterar bolagets tro på enkelhet och omsorgsfull klinisk prövning av varje ingrediens liksom deras kombination i en produkt. Staplande av ingredienser och komplicerade formuleringar är precis lika förvirrande för vår hud som för vårt förstånd. 

Transderma – Sund och säker hudvård

Djupabsorberande formuleringar utvecklade i Sverige.
Transderma använder sig inte av djurförsök, och serien är 100% ekologisk.
Produkterna är helt fria från följande ingredienser:

PEG
Parabener
Mineralolja
Parfym
Färgämnen
Konserveringsmedel
SLES/SLS (Sodium Laureth Sulphate, Sodium Lauryl Sulphate, Ammonium laureth sulfat)


TRANSDERMAS OLIKA SERUM

Transderma C är utvecklad för maximalt utnyttjande av C-vitaminets unika antioxidanta egenskaper. Därför förmår detta serum att skonsamt och i hög koncentration tränga igenom hudens yttra barriär, och nå fram till det djupare liggande dermislagret. Där stimuleras bildning av kollagen och elastin, hudens viktigaste strukturelement. Att C-vitaminet i Transderma C verkligen når fram till dermisskiktet har bevisats. Kliniska försök har visat att absorptionen av C-vitamin inte automatiskt ökar med större koncentration. Tvärtom visade det sig att huden börjar blockera absorption av C-vitamin över en viss, ganska låg, koncentrationsgrad. Transderma C är formulerat för att uppnå maximal absorption utan att irritera huden. 

Transderma A är ett behandlande serum med Retinol-komplex och E-Vitamin. Transderma A innehåller E-vitamin som har en dubbel funktion: Att skydda A-vitaminet mot luftoxidation och förbättra hudens försvar mot oxidativ stress. 

Transderma R gör huden ljusare, ger jämnare ton, och har dessutom lugnande antiinflammatorisk verkan. Resveratrol och piceid är några av naturens starkaste antioxidanter. De förkommer naturligt i en rad växter som vindruvor och olika typer av bär, där de skyddar mot svampinfektioner och UV-strålning.

Transderma M är baserat på samma ceramider och lipider som förekommer i den mänskliga huden. Sammansättningen ger djup absorption i huden. Ceramider understödjer förnyelse av hudens naturliga, yttre skyddslager som förhindrar uttorkning. Hudidentiska ceramider är därför särskilt lämpliga för skydd och återställning av känslig och torr hud. 

Transderma O är ett energigivande serum som jobbar på cellnivå med hudens mitokondrier (cellernas "energikraftverk"). Berikat med en optimerande formula av PQQ, B-vitamin och andra noggrant utvalda ingredienser som är essentiella för hudcellernas vitalitet. Serumets unika blandning påverkar alla hudens lager för att optimera cellförnyelse samt ge ny energi och lyster.


Beställ ekologiska produkter från Transderma här hos oss. Vi levererar snabbt och fraktfritt!


Filtrering Dölj Filtrering
Hudtyp
Fet hud
Normal & balanserad hud
Normal - fet hud
Normal - torr hud
Torr hud
Jobbar mot
Fina linjer
Känslighet & rodnad
Ojämn hudstruktur
Ojämn hudton
Pigmenteringar
Rynkor
Torrhet
Vuxenakne
Ökad fukt
Ökad lyster
Ökad spänst
Transderma M
Transderma

M

Föryngrar trist, ojämn och trött hud, och reducerar fina rynkor.
1295 kr
Transderma C
Transderma

C

100% organiskt c-vitaminserum för alla hudtyper.
1295 kr
Transderma A
Transderma

A

Ett potent retinol serum!
1295 kr
Transderma R
Transderma

R

Serum som ger minskad pigmentering, fläckfri hud med jämnare färgton.
1295 kr
Transderma O
Transderma

O

Optimerar cellförnyelse samt ger ny energi och lyster.
1295 kr