Transderma serum - Babyface.se

TRANSDERMA


Transderma tillverkas av ProBios Laboratories som grundades utifrån Dr. Alvin Ronlans upptäckter från trettio års forskning inom vitaminterapi och probiotika. Transderma® A, C, M & R är serum som är utvecklade i Sverige, med endast en eller några få typer av aktivsubstanser. Transderma reflekterar bolagets tro på enkelhet och omsorgsfull klinisk prövning av varje ingrediens liksom deras kombination i en produkt. Staplande av ingredienser och komplicerade formuleringar är precis lika förvirrande för vår hud som för vårt förstånd. 

Mer är inte alltid bättre

Transderma Serum C är utvecklad för maximalt utnyttjande av C-vitaminets unika antioxidanta egenskaper. Därför förmår detta serum att skonsamt och i hög koncentration tränga igenom hudens yttra bar¬riär, och nå fram till det djupare liggande dermislagret. Där stimuleras bildning av kollagen och elastin, hudens viktigaste strukturelement. Att C-vitaminet i Transderma C verk¬ligen når fram till dermisskiktet har bevisats. Kliniska försök har visat att absorptionen av C-vitamin inte automatiskt ökar med större koncentration. Tvärtom visade det sig att huden börjar blockera absorption av C-vitamin över en viss, ganska låg, koncen¬trationsgrad. Transderma C är formulerat för att uppnå maximal absorption utan att irritera huden. 

Transderma A är ett behandlande serum med Retinol-komplex och E-Vita¬min. Transderma A innehåller E-vita¬min som har en dubbel funktion: Att skydda A-vitaminet mot luf¬toxidation och förbättra hudens försvar mot oxidativ stress. 

Transderma® R gör huden ljusare, ger jämnare ton, och har dessutom lugnande antiinflammatorisk verkan. Resveratrol och piceid är några av naturens starkaste antioxidanter. De förkommer naturligt i en rad växter som vindruvor och olika typer av bär, där de skyddar mot svampinfektioner och UV-strålning.

Transderma® M är baserat på samma ceramider och lipider som förekommer i den mänskliga huden. Sammansättningen ger djup absorption i huden. Ceramider understödjer förnyelse av hudens naturliga, yttre skyddslager som förhindrar uttorkning. Hudidentiska ceramider är därför särskilt lämpliga för skydd och återställning av känslig och torr hud. 


Transderma – Sund och säker hudvård

Djupabsorberande formuleringar utvecklade i Sverige.

Skyddar – Förebygger – Regenererar 

Transderma använder sig inte av djurförsök, och serien är 100 procent ekologisk. Produkterna är helt fria från följande ingredienser:

• Parabener
• Mineralolja
• Parfym
• Färgämnen
• SLES/SLS (Sodium Laureth Sulphate, Sodium Lauryl Sulphate, Ammonium laureth sulfat)
• PEG
•  Konserveringsmedel


Beställ ekologiska produkter från Transderma här hos oss. Vi levererar snabbt och fraktfritt!


Transderma M
Transderma

Transderma M

Föryngrar trist, ojämn och trött hud, och reducerar fina rynkor.
1295 kr
Transderma C
Transderma

Transderma C

Vitaminterapi för huden!
1295 kr
Transderma O
Transderma

Transderma O

Optimerar cellförnyelse samt ger ny energi och lyster.
1295 kr
Transderma A
Transderma

Transderma A

Ett potent retinol serum!
1295 kr
Transderma R
Transderma

Transderma R

Serum som ger minskad pigmentering, fläckfri hud med jämnare färgton.
1295 kr