Matispa erbjuder helkroppslösningar för ditt välbefinnande

MatiSpa


Samspelet mellan de fem sinnena ger en genklang som berör både kropp och sinne på djupet: MatiSpa erbjuder en unik helhetsupplevelse. Bortom det omedelbara välbefinnandet som en helkroppsmassage lovar, bidrar alla förnimmelser i Matis helhetskonceptet Mati Spa, till upplevelsen inom respektive MatiSpa-tema.
 

MATISPA DETOX

Utmärker sig genom den aktiva formulan med många detoxande och välgörande egenskaper, däribland dränering och utrensning. Två aktiva oljor har valts ut för sina vitaliserande egenskaper och höga omega 9-värde.

MATISPA SLIM

Innehåller en aktiv ingrediens med kraftfulla fettförbrännande egenskaper, som förstärks av aktiveringen av mikrocirkulationen. Två aktiva oljor har valts ut för sina utslätande och utjämnande egenskaper.

MATISPA RELAX

Kännetecknas framför allt av förmågan att agera på neurotransmittorer, vilket ger en euforisk och avslappnande effekt. Två aktiva oljor har valts ut för sina antiinflammatoriska och lugnande egenskaper och förmågan att förbättra hudens elasticitet.

MATISPA AGE

Har aktiva, dynamiska egenskaper som agerar på cellulär/kollagen-nivå, vilket ger ökad spänst och elasticitet. Två aktiva oljor har valts ut för sina antioxiderande egenskaper och höga värden av omega 3 & 6, vilket förbättrar hudens struktur och spänst.


Matispa Scrub 2 Medium
MatiSPA

Matispa Scrub 2 Medium

Lämnar huden slät, tonad och strålande.
300 kr (629 kr)
Matispa Scrub 3 Strong
MatiSPA

Matispa Scrub 3 Strong

Magiskt snygg i badrumshyllan och en konsistens som ser ut som exklusiv caviar!
300 kr (629 kr)