Boka videokonsultation med hudterapeut online - Babyface.se


BEHÖVER DU HJÄLP ATT HITTA RÄTT HUDVÅRD?

I så fall kan du boka en videokonsultation med diplomerad hudterapeut hos oss!

Du får då först genomgå ett hudtest som underlag för konsultationen, så att vi innan vårt möte kan plocka fram de produkter vi tror passar dig och din hud allra bäst. Hudtestet, videokonsultation och rekommendation är naturligtvis kostnadsfria!


SÅ HÄR GÅR DET TILL:

1. Du bokar en tid i vår kalender högre upp på denna sida. Klicka på "boka videokonsultation här". Du får en bekräftelse via sms så att du vet att bokningen genomförts!
2. Vi mailar dig en länk till vårt hudtest, där du får svara på frågor gällande din huds tillstånd, hudtyp, eventuella allergier eller mediciner, samt vad du önskar uppnå med din hudvård. 
3. Vi skickar dig en länk till videomötet strax före vår inbokade tid, så att du kan ansluta till mötet därigenom. 
4. Efter mötet skickar vi dig en rekommendation baserat på vad vi pratat om, med länkar till produkterna samt hur du ska använda dem. 
5. Din hudterapeut finns sedan tillgänglig via telefon, mail och chatt för rådgivning och uppföljning.


ELLER VILL DU BÖRJA MED ETT KLASSISKT HUDTEST?

Det är ibland svårt att skilja på de olika tillstånden i huden - en hud kan vara fet men ändå yttorr, det kan strama i huden men den kan ändå bli blank och kännas fet under dagen. Hudens behov och tillstånd kan förändras efter säsong och ålder, för att uppnå maximal hudhälsa är det därför klokt att regelbundet se över sin hudvårdsrutin. Många tillstånd kan förbättras, finnar, pormaskar, förstorade porer, fina linjer, förlorad spänst och avsaknad av fukt - med rätt produkter kommer du långt! 

      

Hudtest basic ger dig en bra grund och passar dig som vill ha färre produkter men en effektiv hudvårdsrutin. Rekommendationen består av 4 produkter och du kan välja om du även vill ha tips på hudvårdande makeup.


Klicka på bilden ovan för att komma till testet!Vårt mer avancerade hudtest är för dig som vill ha en större hudvårdsrutin och/ eller jobba på specifika problem. Rekommendationen består av 8 produkter och även här kan du välja till om du vill ha tips på hudvårdande makeup.


Klicka på bilden ovan för att komma till testet!Först i branschen med videokonsultation!

Vi förbehåller oss rätten att avboka videokonsultation om aktuell hudterapeut får förhinder, eller om hudtestet inte fyllts i. Vi kan även komma att behöva begränsa antalet konsultationer till en och samma person.