Boosta din bodylotion med brun utan sol-droppar!
Tillbaka till bloggen

Boosta din hudvård med brun utan sol-droppar!

Boosta din hudvård med brun utan sol-droppar!
Brun utan sol kommer i flera olika modeller, även i droppar! Smidigare kan det inte bli!


Brun utan sol-droppar

Droppar är en koncentrerad form av brun utan sol som du enkelt blandar med din bodylotion eller ansiktskräm för att få en subtil färg. Detta går att bygga upp genom att tillsätta fler droppar för en mörkare färg och/eller använda varje dag tills du känner dig nöjd med resultatet.Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster

Radiance-Plus är koncentrerade brun-utan-sol droppar för kropp och ansikte som ger en jämn färg. Du blandar dessa med din kropps- eller ansiktsprodukt varje dag tills du uppnått det resultat du vill ha. Denna produkt innehåller även Aloe Vera som mjukgör och lugnar huden. Passar alla hudtyper och finns för ansikte och kropp. 


Droppa 4-6 droppar i din fuktgivande kroppslotion eller ansiktskräm och blanda ihop i handflatan. Applicera jämnt. Tvätta händerna med tvål efter applicering.

Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, och jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får ni läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära er något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!

Produkter

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Face
Clarins

Radiance-Plus Golden Glow Booster Face

Koncentrerade brun-utan-sol droppar för ansiktet som ger en skräddarsydd glow och jämn färg.
260 kr (325 kr)
20%
Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Body
Clarins

Radiance-Plus Golden Glow Booster Body

Koncentrerade brun-utan-sol droppar för kroppen som ger en jämn skräddarsydd glow och färg.
340 kr (425 kr)
20%