Mascara som ger volym och längd
Tillbaka till bloggen

Mascara som ger volym och längd

Mascara som ger volym och längd
NYHET! On Point 4in1 Mascara från Pür har kommit till Babyface! Denna härliga mascara är svaret på alla din böner. Varför, kanske du undrar?

On Point 4in1 Mascara ger full volym, längd, separerar fransarna och vårdar dem medan mascaran ligger på. Nyckelingrediensen är hampfröolja som sluter sig om fransarna vilket både skyddar, vårdar och ger näring. Detta gör att fransarna skyddas från yttre påfrestningar och från att brytas av, vilket i sin tur ger längre och tätare fransar. Hampfröolja är väldigt rik på Omega 3 och 6 vilket gör att mascaran tillstätter fett istället för att torka ut fransarna.


Hur appliceras den? 

Applicera genom att placera borsten närmst fransroten ett par sekunder. Zick-zacka ut, längs med fransarna för att skapa separation. Låt torka och applicera sedan i fler lager om du önskar en mer intensiv färg. Repetera även för att bygga volym. Använd borstens topp för applicering på den undre fransraden.Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, och jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får ni läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära er något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!


Produkter

Pür Anti-pollution 12 shade Eyeshadow Palette
Pür

Anti-pollution 12 shade Eyeshadow Palette

Palett med ögonskuggor i matta och skimrande pigment, i olika nyanser.
495 kr
Pür On Point Waterproof Liquid Eyeliner Pen
Pür

On Point Waterproof Liquid Eyeliner Pen

Vattenfast flytande eyeliner-penna för en riktigt snygg hållbar intensiv svart linje som håller.
295 kr
Pür Lit Mist
Pür

Lit Mist

Setting- och fuktspray som skyddar huden mot blått ljus.
375 kr
Pür On Point 4in1 Mascara with Hemp
Pür

On Point 4in1 Mascara with Hemp

Mascara som ger full volym, och som dessutom förlänger och separerar fransarna.
319 kr