Stärk hudens immunförsvar
Tillbaka till bloggen

Stärk hudens immunförsvar

Stärk hudens immunförsvar
Efter en lång och kall vinter behöver huden lite hjälp på traven så att den kan bygga upp sig igen. Kyla och kalla vindar sliter på hudens skyddsbarriär och särskilt om vi slarvat med fukt och skydd.

Om din hud känns torr, irriterad eller röd så är det ett tydligt tecken på att hudbarriären är skadad. Då behövs stärkande produkter som reparerar och balanserar huden. Genom att boosta huden med ingredienser som är beståndsdelar i hudbarriären, som ceramider och omega fett-syror, hjälper vi huden att återuppbygga sig. 

Grunda väl

Börja med att rengöra huden skonsamt. Pro-Collagen Cleansing Balm är en rengörings-balm som förser huden med fettsyror och fukt som stärker barriären. Mata sedan huden med en närande mist: Superfood Kefir-Tea Mist ger huden maximalt med antioxidanter och fukt.

QSOD Enlightening Peel Pads är exfolierande pads som enkelt stryks över ansiktet. Dessa pads kan användas 1-3 gånger i veckan för att få bort döda hudceller som täpper till huden och gör att dina andra produkter inte får den effekt som de borde.

Skydd, fukt och vitaminer

Mångas älskling K Ceutic är den perfekta krämen att ha varje dag. Med antioxidanter som ger lyster, stärker huden och ger näring samt spf50 skyddar den kräm mot solens skadliga strålar och förtida åldrande. Massera in en liten mängd mellan fingertopparna och applicera sedan. 

Glöm inte ögonen

Water Drench Eye Gel svalkar huden runt ögat och ger optimalt med fukt. Använd denna morgon och kväll för att även ta hand om det känsliga området runt ögonen.


Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, och jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får ni läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära er något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!

Produkter

Dermaceutic K Ceutic
Dermaceutic

K Ceutic

Reparationscreme som skyddar och ger huden näring, svullnad och rodnad minimeras.
510 kr
Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel
Peter Thomas Roth

Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel

Återfuktande gel som jobbar på påsar under ögonen och mörka ringar.
475 kr
Priori QSOD Enlightening Peel Pads
Priori

QSOD Enlightening Peel Pads

Peelpads för för ansikte, hals och dekolletage.
636 kr (795 kr)
20%
Elemis Superfood Kefir-Tea Mist
Elemis

Superfood Kefir-Tea Mist

Mata din hud med denna återfuktande 4-i-1 behandlande mist.
385 kr
Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm
Elemis

Pro-Collagen Cleansing Balm

Rengör på djupet, ger näring och smidighet för en strålande hy.
589 kr