Hitta rätt produkt för din hudtyp
Tillbaka till bloggen

Hitta rätt produkt för din hudtyp

Hitta rätt produkt för din hudtyp
Murad är hudvårdsmärket som utvecklades av hudläkaren Dr. Murad för att kunna ge det bästa till sina kunder. Färgglada produkter som verkligen gör skillnad - hitta rätt för din hudtyp!
Murad består av 4 olika serier: blå, grön, rosa och gul. Ett pedagogiskt sätt att hitta rätt hudvård för din hudtyp. 

Gul serie

Serien för den trötta, glåmiga huden som eftersöker lyster och skydd. Här hittar du produkter med den kraftfulla antioxidanten c-vitamin som stärker hudens naturliga skydd mot solens skadliga strålar och minskar pigmentfläckar, retinol som är en välkänd effektiv anti age-ingrediens och glykolsyra som ökar cellförnyelsen, fuktnivån och även lystern! 

Blå serie 

Detta är serien för den lite irriterade huden med inkapslingar, finnar och blemmor. Ingredienser som salicylsyra ökar verkar fettlösande och talgbalanserande, mentol som lugnar och trollhassel som minskar porernas storlek. I denna serie finns även punkbehandlare om du upplever enstaka utbrott. 

Rosa serie 

Fukt, fukt och åter fukt! Detta är produkterna som alla hudtyper behöver. Avokado- och olivolja gör huden mjuk och återfuktad, kamomillextrakt lugnar medan AHA- och BHA-syra exfolierar och jämnar ut huden. Ett tips är att använda minst en produkt från denna serie för att stärka och återfukta huden. 

Grön serie 

Let's talk about anti age! Denna serie inriktar sig på rynkor, fina linjer, slapp hud och akne. Retinol står i fokus som är en magisk ingrediens när det kommer till ålderstecken och akne/akneärr, men även papayaenzym för en lite känsligare huden och kollagenboostande ingredienser som ökar spänsten.


Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, och jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får ni läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära er något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!

Produkter