7 tips - saker du måste ha i sminkväskan
Tillbaka till bloggen

7 tips - saker du måste ha i sminkväskan

7 tips - saker du måste ha i sminkväskan
Att ha en hel uppsjö med olika produkter i sminkväskan är ingen idé. I grund och botten återgår du till dina vanliga favoriter ändå, och produkterna du inte använder lika frekvent blir gamla och dåliga. Därför tipsar vi idag om de sju viktigaste sakerna du måste ha i sminkväskan ? varken mer eller mindre.

1. En härlig mist som inte bara fixerar makeup utan också återfuktar huden under dagens lopp. Denna kanske du inte bara behöver ha i sminkväskan – den är även perfekt att ha med i handväskan.

2. En produkt som omedelbart tar bort alla tecken på trötthet? Givetvis är detta något du måste ha i sminkväskan! Detta är pennan som lyfter anletsdragen och gör att du ser fräschare ut samtidigt som huden förses med långvarig återfuktning, linjerna slätas ut och ytan blir jämnare.

3.
Mineral Skincare spf25 är ett mineralpuder som jämnar ut din hudton och efterlämnar en felfri finish. Detta korrigeringspuder ger ett lätt resultat, skydd och återfuktning. Pudret glider lätt över huden och efterlämnar en felfri finish.

4. En produkt som hjälper flera områden är idealiskt i sminkväskan, då den tar mindre plats. Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum Spf 30 en blandning mellan primer, skydd och anti-aging bekämpar synliga tecken på åldrande och hjälper till att återställa ungdomlig fasthet och hudens motståndskraft. Dessutom jämnar den ut huden och suddar ut brister för förbättrad ton och textur för att skapa en perfekt duk för makeup.

5. Ingen sminkväska är komplett utan en pincett, eller hur? Ett måste i sminkväskan, helt klart. Behöver ingen närmare presentation – vi alla vet att den behövs.

6. Ge dina läppar en look av ren passion! Den här formulan ger näring, återfuktar och ger en läcker färg som ser lika bra ut som den känns. Extra plus då den är djupt återfuktande.

7. Givetis kan man inte prata om sina favoriter utan att nämna den optimala svarta mascaran med stärkande serum. Den ger dina fransar volym och längd samtidigt som den stärker dem. Serum Infused mascara är en produkt av den nya generationen, som inkluderar alla de senaste framstegen hos skönhetsindustrin – från den underbara sammansättningen till den eleganta designen.Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, och jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får ni läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära er något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!


Produkter

Priori Mineral Skincare SPF 25
Priori

Mineral Skincare SPF 25

Hudvårdande makeup som reducerar rodnad och skyddar med spf25.
396 kr (495 kr)
20%
Maria Åkerberg Pincett
Maria Åkerberg

Pincett

Rostfri pincett av hög kvalitet.
299 kr
Murad Hydration Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum Spf 30
Murad

Hydration Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum Spf 30

En blandning mellan primer, skydd och anti-aging.
735 kr
Clarins Fix Make-Up
Clarins

Fix Make-Up

En 3-i-1 mist som till hälften är hudvård, hälften make-up.
289 kr
bareMinerals Strength & Length Serum Infused Mascara
bareMinerals

Strength & Length Serum Infused Mascara

Mascara med stärkande serum som bevisligen ger synligt längre, fullare fransar - direkt och över tiden.
260 kr (325 kr)
20%