Så reducerar du dina ärr
Tillbaka till bloggen

Så reducerar du dina ärr

Så reducerar du dina ärr
Ärr är något som många av oss har. Ärrens uppkomst varierar och kan bero på saker som exempelvis skador, akne och kirugi. I detta inlägg ger vi dig tips på fyra produkter som kan hjälpa till att reducera ärrens synlighet och lämnar din hud jämn och slät.
 

Produkter som hjälper dig att reducera dina ärr

 
1. Scars and stripes– En effektiv kräm från Beauté pacifique. Produkten innehåller ett flertal ingredienser som effektivt reducerar ärrens synlighet. Krämen verkar även effektiv mot bristningar och har dessutom en föryngrande effekt. En fantastisk produkt som stärker huden och lämnar den mjuk och slät.
 
2. Night cream– En produkt framställd av det svenska varumärket Maria Åkerberg. Krämen är effektiv mot ärr, rynkor samt pigmenteringar och passar personer med torr och mogen hud.
 
3. Prolagene Gel– En fantastisk produkt från varumärket Decléor. Gelen läker och lugnar skadad hud samtidigt som den förstärker kollagenstrukturen. Produkten motverkar även slapp hud och gör den spänstigare.
 
4. Rapid Relief Spot Treatment– Uppkomsten av finnar är ett problem som människor i alla åldrar har. Finnar kan dessutom orsaka sekundära skador i form av ärr och missfärgningar. Rapid Relief Spot Treatment har en trippelverkande effekt och reducerar finnar, ärr och missfärgningar. Den unika formulan gör att produkten snabbt reducerar orenheter och dämpar rodnad. Den är därför perfekt för dig som vill ha en slät och fin hy fri från ärr.
 
Det var några tips på effektiva produkter som skonsamt kan reducera ärr. Vi på Babyface hoppas att tipsen varit till hjälp. Vill du ha hjälp att hitta de produkter som passar just din hud så är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se


Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, och jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får ni läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära er något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!

Produkter

Murad Rapid Relief Spot Treatment
Murad

Rapid Relief Spot Treatment

Maximal styrka som reducerar aknens storlek och rodnad inom 4 timmar.
249 kr
Maria Åkerberg Night Cream
Maria Åkerberg

Night Cream

Nattcreme som gör att pigmenteringar, rynkor och ärr blir mindre framträdande.
299 kr
Beauté Pacifique Scars & Stripes
Beauté Pacifique

Scars & Stripes

Behandlar effektivt ärr och bristningar.
703 kr (879 kr)
20%
Decléor Prolagene Gel Big Size
Decléor

Prolagene Gel Big Size

Läker och lugnar skadad hud (ärr, linjer, solskador och spår efter acne).
549 kr