Fransförlängning: går det att göra naturligt?
Tillbaka till bloggen

Fransförlängning: går det att göra naturligt?

Fransförlängning: går det att göra naturligt?
Vi får in en hel del frågor till oss och vi tänkte besvara några av dem här i bloggen. Denna gång handlar det om fransförlängning.


Jag skulle vilja göra en fransförlängning men tycker att det verkar lite otäckt att klistra dit fransar eftersom jag hört att limmet kan vara skadligt både för ögon, hud och luftvägar. Går det att göra på ett mer naturligt sätt? /Eva
 
Hej Eva och tack för din fråga!
Det går absolut att göra fransförlängning på ett mer naturligt sätt. Det vi rekommenderar är att införskaffa ett närande serum. Rodial ögonfransnäring är en variant som ger styrka och näring åt dina fransar. Den innehåller naturliga ingredienser för att tillföra viktiga mineraler och för att hjälpa cellförnyelser. Rodial innehåller olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider som hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.
 
Fransförlängning med Rodial
Du kan läsa mer om Rodial ögonfransnäring i vår webshop, klicka här! Om du applicerar en gång om dagen så kommer du om cirka 30 dagar att märka att du både har fått längre och fylligare fransar. Det bästa är att applicera dagligen i 6-8 veckor för att få en bra grund och sedan gå över till 2-3 i veckan för att bibehålla långa och vackra fransar.Vitamin B5 aktiverar återskapande och växande­processerna och vitamin E har egenskaper som antioxidant och påverkar återbyggnadsprocessen hos skadade ögonfransar. Kombinera gärna med en mascara som innehåller serum som också förlänger fransarna, det hittar du här

 

 

Har du frågor angående fransförläning eller annat inom skönhet? Maila oss på info@babyface.se. Vi besvarar alla mail personligen och vissa frågor kommer även lyftas fram här i bloggen.

 

Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, och jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får ni läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära er något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!

Produkter

Rodial Lash & Brow Booster Serum
Rodial

Lash & Brow Booster Serum

Serum som ger god tillväxt för ögonfransar och ögonbryn.
845 kr
bareMinerals Strength & Length Serum Infused Mascara
bareMinerals

Strength & Length Serum Infused Mascara

Mascara med stärkande serum som bevisligen ger synligt längre, fullare fransar - direkt och över tiden.
260 kr (325 kr)
20%
Filorga Optim Eyes Lashes & Brows
Filorga

Optim Eyes Lashes & Brows

Ger näring & skydd, samt ökar tillväxten på ögonfransar & ögonbryn.
569 kr
bareMinerals Strength & Length Mascara Duo
bareMinerals

Strength & Length Mascara Duo

En limited edition duo med vår nya Strenght & Lenght Serum-Infused Mascara.
335 kr (519 kr)
35%