Xlash Ögonfransnäring Pro

HUDTYP / Alla hudtyper Xlash Ögonfransnäring Pro

Xlash Ögonfransnäring Pro.

Xlash
Ögonfransnäring Pro

6 ml
Ögonfransserum som ger dina fransar styrka och näring.
699 kr
Antal: 
Xlash är ett ögonfransserum som ger dina fransar styrka och näring med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Xlash innehåller olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider som hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare. 

Efter endast 30 dagar med Xlash så får du längre och fylligare ögonfransar samtidigt som fransarnas kvalité märkbart förbättras. Xlash appliceras en gång om dagen som en eyeliner i sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.
  • Användning

  • Avlägsna makeup och kontaktlinser, och rengör ditt ansikte innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker. Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen. Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Rådgör med läkare innan användning om du är gravid.
  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

  • Aqua Glycerin Phenoxyethanol Hydroxyethylcellulose Alcohol Denat Sodium Chloride Panthenol Caprylhydroxamic Acid Dipotassium phosphate Inositol Panthenyl Ethyl Ether Methylpropanediol Sodium Hyaluronate Caprylyl Glycol 1,2-Hexanediol Potassium phosphate Lactose Lactis proteinum Acetyl Methionine Acetyl Cysteine Sodium Citrate Biotin Benzoic Acid Sodium benzoate Myristoyl Pentapeptide-17 Polysorbate 20 Hippophae Rhamnoides oil Citric acid Rhodiola Rosea Root Extract Helianthus Annuus Seed (Sunflower) oil Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT