Xlash Mascara

HUDTYP / Alla hudtyper Xlash Mascara

Xlash Mascara i gruppen HUDTYP   / Alla hudtyper hos Babyface.se (MASCARA)

Xlash Mascara

7,4 ml
Ger dina fransar volym och längd samtidigt som den stärker dem.
149 kr
Antal: 
Den optimala svarta mascaran med stärkande Vitamin E. Ger dina fransar volym och längd samtidigt som den stärker dem. Xlash mascara är en produkt av den nya generationen, som inkluderar alla de senaste framstegen hos skönhetsindustrin – från den underbara sammansättningen till den eleganta designen.

Berikad med vitaminerna E och B5, kombinerar Xlash mascara organiskt både dekorativa och vårdande funktioner. Xlash mascara hjälper dig att skapa en dramatisk look, tack vare pigmentens höga koncentration. Vitaminerna som finns i Xlash Mascara bidrar med flexibilitet och styrka till ögonfransar och hårsäckar. Vitamin B5 aktiverar återskapande och växande­processerna, och vitamin E har egenskaper som antioxidant och påverkar återbyggnadsprocessen hos skadade ögonfransar. Därför skapar inte Xlash mascara enbart en dramatisk look, den tar också hand om dina ögon och ögonfransar.

Tack vare sin mjuka och smidiga struktur, är det en sann njutning att applicera Xlash mascara varje gång. Den böjda borsten är idealisk för att ge dina ögonfransar mer längd och volym. Det är väldigt enkelt och roligt att använda. Genom den genomtänkta formen på borsten, blir varje frans målad till 100% och ser oklanderlig ut. Perfekt utseende, innovativ sammansättning, en elegant designad borste, smidig applicering, fantastiska resultat och en snygg förpackning – allt detta är en garanti för att Xlash mascara kommer att nå sin rättmätiga plats bland kosmetik hos även den mest nyckfulla fashionista. Förvaras i ett kylt, torrt och ventilerat område. Håll utom räckhålll bör barn.

Ingredienser

Aqua, pigment black, butylene glycol, polyvinyl acetate, carboxymethyl hydroxyethyl cellulose-­ pathenol, tocopherol, preservayives
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT