The Organic Pharmacy Cellular Sunscreen Spf 30

ANSIKTE / Sol The Organic Pharmacy Cellular Sunscreen Spf 30

The Organic Pharmacy Cellular Sunscreen Spf 30 i gruppen ANSIKTE / Sol hos Babyface.se (SUC3010000)

The Organic Pharmacy Cellular Sunscreen Spf 30

100 ml
Formulan är åldersmotverkande och fulla av naturliga ingredienser för att skydda, ge näring och fukt.
395 kr
Antal: 
Eko
Sortimentet The Organic Pharmacy Sun Care utvecklades med flera faktorer i åtanke; sortimentet är inte blekande och är lämpligt för känslig hud, spädbarn och barn. Formulan är åldersmotverkande och fulla av naturliga ingredienser för att skydda, ge näring och fukt. The Organic Pharmacy
 • Användning

 • Applicera frikostigt före solbad, applicera på nytt efter simning.
 • Tips

 • Din rutin

 • Mer info

 • › Mikroniserat zink - Utvecklad i Australien, använder osynligt zink som erbjuder UVA- och UVB-skydd utan blekning.
  › Sheasmör - En underbar mjukgörare med högt innehåll av stigmasterol, en ingrediens som hjälper värkande, stela leder. Studier visar att sheasmör förbättrar mikrocirkulationen och minskar på så sätt svullnad och skyddar huden som en rik mjukgörare.
  › Sötmandelolja - Sötmandelolja är rik på vitaminer för alla hudtyper och påminner om den olja som huden naturligt utvecklar för att skydda sig och absorberas väl. Sötmandelolja har en rik densitet av essentiella olje- och linolfettsyror och används ofta för att lindra klåda och torrhet på huden samt för att ge mjukhet och fukt.
  › Nypon - Denna olja är hämtad i naturen och kallpressad i Chile samt rik på transretinoinsyra och essentiella fettsyror. Kliniskt bevisat att den minskar ärrbildning, rynkor och vårdar huden.
 • Ingredienser

 • Rose Hip (Rosa Canina) Oil, Aloe (Aloe Barbadensis), Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Zinc Oxide, Marigold (Calendula Officinalis) Extract, Glycerin (vegetable), Glyceryl Stearate, Lecithin, Soybean Sterols (Glycine Soya), Titanium Dioxide, Xanthan Gum, Vitamin E (Tocopherol) , Sweet Orange (Citrus Aurantium Dulcis), Aqua (Water) , Honeysuckle (Lonicera Japonica), Behenyl Alcohol , Sucrose Laurate , Caprylic/Capric Triglyceride , Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis)
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT