The Organic Pharmacy Antioxidant Duo

ANSIKTE / Serum The Organic Pharmacy Antioxidant Duo

The Organic Pharmacy Antioxidant Duo.

The Organic Pharmacy Antioxidant Duo

2 x 35 ml
Serum-duo som jobbar mot pigmenteringar, stora porer, avsaknad av spänst och rynkor!
1549 kr
Antal: 
Eko
Den perfekta duon för dig som vill ha lyster och ökad spänst, samtidigt som du vill jobba uppstramande, mot stora porer, och mot solskador!


Antioxidant Face Gel 

En lätt gel som är rik på örtextrakt och medicinsk hudvård. Antioxidant Face Gel verkar för att lyfta och minimera porer. En kraftfull åldersmotverkande produkt. Den passar alla hudtyper, framför allt bra för fet hud eftersom den är vattenbaserad. Den lyfter, ger spänst, reparerar och förnyar huden. Minimerar även porerna.

Antioxidant Face Firming Serum

Ett serum som fått smeknamnet ”det snabba ansiktslyftet"! En kraftfull åldersmotverkande produkt som är 50 gånger så effektiv som bara nyponolja. Det passar alla hudtyper, framför allt bra för torr och mogen hud. 

› Återställer solskada 
› Suger upp fria radikaler

› Lyfter och ger huden spänst
› Minskar förekomsten av rynkor The Organic Pharmacy
  • Användning

  • Antioxidant Face Gel: Mixa 4 droppar med 2 droppar av Antioxidant Serum, för att fukta huden efter rengöring och fuktgivning på kvällen. ingen nattkräm behövs. Blanda under morgonen 4 droppar med 2 droppar av Antioxidant Serum och applicera på huden som fortfarande är fuktig från fukttillförsel, följt av ditt val av ansiktskräm.

    Antioxidant Face Firming Serum: Applicera 2 droppar för att fukta huden efter rengöring och fukttillförsel på kvällen, ingen nattkräm behövs. Blanda 2 droppar av din valda fuktgivare på morgonen och applicera på huden som fortfarande är fuktig från fukttillförsel. Antioxidant Serum fungerar bäst när den blandas med 2 droppar av Antioxidant Gel. Omedelbar lyster!
  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT