The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

ANSIKTE / Nattcreme The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone i gruppen ANSIKTE / Nattcreme hos Babyface.se (193596)
The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

Nattcreme med 30% c-vitamin.
135 kr
Antal: 

Ta 6 betala för 5 på allt från The Ordinary!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
30 ml
C-vitamin är en effektiv antioxidant och dess rena form av L-askorbinsyra har visat sig ha mycket god effekt på att minska flera ålderstecken samtidigt som den har en lystergivande effekt när den appliceras topikalt. Denna vattenfria formula innehåller 30% ren L-askorbinsyra som förblir helt stabil då den ej innehåller vatten. Tack vare de mycket lätta silikonerna, känns produkten smidig på huden trots formulans suspensionsformat, istället för den snabbt övergående gryniga känsla man får med originalprodukten Vitamin C Suspension 23 % + HA Spheres 2 %. Produkten appliceras på kvällen.

Denna produkt är en vattenfri suspension med 30 % askorbinsyrapulver. Topikal vitamin C ger många fördelar för huden.. Men det finns många former och formuleringar av vitamin, vilket inte gör det lätt att veta vilka som ger bäst effekt och resultat.

Obs! Formatet för denna formula är en suspension av mycket fint L-askorbinsyrapulver som ger en hög koncentration av C-vitamin. När du börjar använda produkten kan du de första 1-2 veckorna uppleva en mycket stark stickande känsla, tills huden byggt upp en högre toleransnivå. Om känslan är för stark och du känner obehag, kan formulan blandas ut med andra cremer eller serum i din hudvårdsrutin till dess att huden är mer tolerant.

Observera att denna produkt, i jämförelse med vår silikonfria vitamin C-suspension 23% + HA Spheres 2%, ger en något mindre effekt av C-vitaminet. Det extra C-vitamininnehållet (30%) i denna silikonbas hjälper dock till att kompensera för den något mindre effekten vid hudexponering.

ANVÄNDNING

Applicera en liten mängd över ansiktet på kvällen. En stickande känsla kan uppstå efter applicering. Om känslan är för stark och du känner obehag, kan produkten blandas ut med andra cremer eller serum vid applicering.

INGREDIENSER

Dimethicone, Ascorbic Acid, Polysilicone-11, PEG-10 Dimethicone.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser