The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

ANSIKTE / Nattcreme The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone i gruppen ANSIKTE / Nattcreme hos Babyface.se (193596)

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

30 ml
En C-vitamin kräm för lyster
135 kr
Antal: 

Ta 6 betala för 5 på allt från The Ordinary!
En vattenfri, stabil suspension med 30 % ren L-askorbinsyra i lätta silikoner

C-vitamin är en effektiv antioxidant och dess rena form av L-askorbinsyra har visat sig ha mycket god effekt på att minska flera ålderstecken samtidigt som den har en lystergivande effekt när den appliceras topikalt. Denna vattenfria formula innehåller 30% ren L-askorbinsyra som förblir helt stabil då den ej innehåller vatten. Tack vare de mycket lätta silikonerna, känns produkten smidig på huden trots formulans suspensionsformat, istället för den gryniga känslan man får med originalprodukten Vitamin C Suspension 23 % + HA Spheres 2 %. Produkten appliceras på kvällen.

Observera att denna produkt, i jämförelse med vår silikonfria vitamin C-suspension 23% + HA Spheres 2%, ger en något mindre effekt av C-vitaminet. Det extra C-vitamininnehållet (30%) i denna silikonbas hjälper dock till att kompensera för den något mindre effekten vid hudexponering.

ANVÄNDNING

Applicera en liten mängd över ansiktet på kvällen. En stickande känsla kan uppstå efter applicering. Om känslan är för stark och du känner obehag, kan produkten blandas ut med andra cremer eller serum vid applicering.

Obs! Formatet för denna formula är en suspension av mycket fint L-askorbinsyrapulver som ger en hög koncentration av C-vitamin. När du börjar använda produkten kan du de första 1-2 veckorna uppleva en mycket stark stickande känsla, tills huden byggt upp en högre toleransnivå. Om känslan är för stark och du känner obehag, kan formulan blandas ut med andra cremer eller serum i din hudvårdsrutin till dess att huden är mer tolerant.

INGREDIENSER

Dimethicone, Ascorbic Acid, Polysilicone-11, PEG-10 Dimethicone.

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT