The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

ANSIKTE / Serum The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% i gruppen ANSIKTE / Serum hos Babyface.se (193893)

The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

30 ml
Vattenfritt serum med högpotenta antioxidanter
99 kr
Antal: 

Ta 6 betala för 5 på allt från The Ordinary!
Just nu får du 10% rabatt på din order när du handlar för 750 kr eller mer!
Gäller hela sortimentet, dock ej varor som redan är nedsatta i pris.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Vattenfri formula med Högpotenta Antioxidanter

Denna formula kombinerar mycket höga koncentrationer av två av de mest kraftfulla och viktiga antioxidanterna i hudvård: Resveratrol och Ferulinsyra. Resveratrol är en naturlig fenol som återfinns i flera växter. Vår rena källa är 100% utvunnen från växten Japansk Parkslide. Ferulinsyra är en fytokemisk antioxidant med hög potens, som naturligt återfinns i växtcellernas väggar. Hudvårdande produkter innehåller i allmänhet halter av Resveratrol och Ferulic Acid på mindre än 1% respektive 0,5%. I denna formula ingår båda ingredienserna i en halt på 3% vilket är en exceptionellt hög koncentration.

Obs! Vatten kan försämra stabiliteten hos eventuella antioxidanter. Denna formel innehåller inte vatten, silikoner, oljor eller alkohol.

ANVÄNDNING

Applicera ensam eller efter vattenbaserade serum men före oljor eller tyngre krämer. Alternativt kan den blandas med andra produkter för att förbättra deras antioxidantkapacitet signifikant.

Denna produkt kan blandas med Vitamin C suspensionen 23% + HA-sfärer 2% eller vitamin C suspensionen 30% i silikon för att bilda ett enastående antioxidantnätverk av Vitamin C, Ferulinsyra och Resveratrol

INGREDIENSER

Propanediol, Resveratrol, Ferulic Acid
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser