The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%

ANSIKTE / 24 h creme The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%

The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%
The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10% i gruppen ANSIKTE / 24 h creme hos Babyface.se (190526)

The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%

Vitamin C är en effektiv antioxidant som ger en ljusare hudton och reducerar ålderstecken.
115 kr
Antal: 

Ta 6 betala för 5 på allt från The Ordinary!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
30 ml
Vitamin C är en effektiv antioxidant som ger en ljusare hudton och reducerar ålderstecken. I ren form är Vitamin C instabilt i vatten. Magnesiumaskorbylfosfat (MAP) är ett vattenlösligt derivat av Vitamin C som är mer stabilt i vatten men mindre potent än Vitamin C i ren form. MAP är kompatibelt med vatten men högre koncentration kan inte produceras som ett lättflytande serum utan behöver emulgeras till en creme. Denna formula är därför en lätt creme som innehåller 10% ren MAP (mycket hög koncentration). Förutom de allmänna fördelarna av ren Vitamin C uppvisar MAP särskilt bra egenskaper för en jämn och ljus hudton.

ANVÄNDNING

Applicera en liten mängd över ansiktet morgon och kväll, efter applicering av vattenbaserade serum.

INGREDIENSER

Aqua (Water), Coco Caprylate/caprate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Isodecyl Neopentanoate, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Coconut Alkanes, Disteardimonium Hectorite, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyglycerol-3 Polyricinoleate, Glycerin, Hexamethyldisiloxane, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Tocopherol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.


  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser