The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion

ANSIKTE / Serum The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion i gruppen ANSIKTE / Serum hos Babyface.se (190045)

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion

30 ml
En stabil form av ren retinol i ett skyddande kapselsystem
125 kr
Antal: 

Ta 6 betala för 5 på allt från The Ordinary!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT

Formerna av retinoid som används i produkten, är framtagna för att minska irritation som vanligen kan uppstå i samband med användning av retinoider (inklusive retinol) samtidigt som de ger bättre synliga resultat mot ålderstecken.

Denna formula kombinerar två former av nästa generations retinoid-aktiva ämnen:

1) En 2% -ig koncentration av Granactive Retinoid som är ett komplex av löslig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR). HPR är en avancerad form av retinoid, som i själva verket är en ester av retinsyra som ger en bättre effekt mot tecken på åldrande än retinol, retinylpalmitat och nästan alla andra former av retinoid;

2) En stabil form av ren retinol i ett skyddande kapselsystem som stöder både leveransen och effekten av Granactive retinoid.

Obs! Vid graviditet eller amning rekommenderas att du undviker hudvårdsprodukter som innehåller retinoider, t ex.  med Granactive Retinoid eller Retinol.

ANVÄNDNING

Applicera en liten mängd över ansiktet på kvällen som en del av din hudvårdsrutin efter vattenbaserat serum, men före krämigare formulas. Använd inte med andra produkter med retinoid. Undvik exponering för sol och använd kompletterande solskydd. Förvara produkten på en kall och torr plats.

INGREDIENSER

Aqua (Water), Glycerin, Ethyl Linoleate, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethyl Isosorbide, Cetearyl Isononanoate, Bisabolol, Hydroxypinacolone Retinoate, Retinol, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Inulin Lauryl Carbamate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Carrageenan, Xanthan gum, Acacia Senegal Gum, Cetyl Palmitate, Sucrose Laurate, Polysorbate 20, Isoceteth-20, Behentrimonium Chloride, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser