Skin Regimen Travel Kit

ANSIKTE / Start & resekit Skin Regimen Travel Kit

Skin Regimen Travel Kit.

Skin Regimen Travel Kit

Det perfekta kitet för en weekend getaway!
460 kr / 295 kr
Antal: 

Det perfekta kitet för dig som vill upptäcka Skin Regimens kraft, med ett tänk kring anti-pollution och de skadliga föroreningarna som fastnar på vår hud.

Cleansing Cream 40 ml

Milt skummande creme med milda ten-sider och Longevity Complex™. Skyddar huden från bieffekterna av föroreningar. Tar effektivt bort makeup, SPF, damm, cigarettrök och rester som samlas på huden under dagen. Med en naturlig doft som balanserar och stärker kropp och sinne. Idealisk för de som bor i stadsmiljö och alltid är på språng.

Tripeptide Cream 12 ml

Ansiktscreme för alla hudtyper, för rynkor, ålderstecken, stress och utmattning.
Daglig användning som innehåller Palmitoyl Tripeptide-5, extrakt från maskros och Longevity Complex™. Tillsammans skyddar de huden från föroreningar och gör den fastare och full av fukt. Den lätta kon-sistensen minskar spänningar i ansikts-musklerna och är kylande mot huden. Med en naturligt balanserad och stär-kande doft för sinne och kropp

Night Detox 12 ml

Leave-on natt-mask med regenere-rande egenskaper. Innehåller gluko-nolakton, alfa-glukan jäst och Long-evity Complex™. Boostar hudens naturliga nedbrytning, vilket främjar elimineringen av gifter som samlats under dagen. Den kylande konsisten-sen är idealisk att massera in för av-slappning av ansiktsmusklerna och för att lindra trötthetstecknen. Med en naturlig återbalanserande och stärkande doft för kropp och sinne.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT