Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster

ANSIKTE / Serum Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster

Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster.

Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster

25 ml
Koncentrat av mikro-, makro- och tvärbunden hyaluronsyra på 1.85%
895 kr
Antal: 
Koncentrat av mikro-, makro- och tvär-bunden hyaluronsyra på 1.85% samt Longevity Complex™ i en lätt konsistens för en intensiv återfuktande och återplumpande effekt. Tre molekylära former av hyaluronsyra låser vattnet i huden på olika nivåer för att återställa och förlänga fuktnivån. Idealisk för att korrigera fina linjer och uttorkning.

› Fri från silikoner.
› Inga tillsatta dofter.
› 99.2 % ingredienser från naturligt ursprung.

 • Användning

 • Applicera några droppar morgon och kväll på ett rengjort ansikte och hals och speciellt på mer synliga linjer och rynkor. Följ upp med creme.
 • Tips

 • Din rutin

 • Mer info

 • Longevity Complex™: Består av ex-trakt från ekologiskt superfood och en avancerad molekyl som motverkar effekterna av stress och för tidigt åld-rande. Med vild Indigo för att reglera överskott av kortisol och för att boosta beta-endorfiner, Maquibär skyddande antioxidanter, Spenat för att stärka me-tylering och förhindra glykation samt karnosin för att förhindra glykation.

  Makro hyaluronsyra: Med sina hyg-roskopiska egenskaper låser in vattnet i huden, vilket främjar rätt återfuktning för huden och en effektiv plumpande effekt. Dess höga molekylvikt gör att den har en omedelbar effekt på hudens yttre lager.

  Tvärbunden Hyaluronsyra: Väldigt trögflytande molekyl som kan motstå attacker från hyaluronase, en familj av enzymer som bryter ner hyaluronsyra. Låser in och skyddar vatteninnehållet för en effektiv långvarande fuktnivå och plumping-effekt.
 • Ingredienser

 • Aqua / Water / Eau, Glycerin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Propanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Aristotelia Chilensis Fruit Extract, Carnosine, Spinacia Oleracea Leaf Extract / Spinacia Oleracea (Spinach) Leaf Extract, Xanthan Gum, Carrageenan, Citric Acid, Caprylhydroxamic Acid, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

  Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT