Skin Regimen 15.0 Vitamin C Booster

ANSIKTE / Serum Skin Regimen 15.0 Vitamin C Booster

Skin Regimen 15.0 Vitamin C Booster.

Skin Regimen 15.0 Vitamin C Booster

21,2 ml + 4 gram
Korrigerar mörka fläckar, ojämn hudton och livlös grå hud
895 kr
Antal: 
Cruelty Free
Koncentrat med 15 % C-vitamin som skyddar huden mot fria radikaler och stimulerar kollagensyntesen, Longevi-ty Complex™ för att synligt förbättra hudens jämnhet och lyster. Förpackning som håller produkten fräsch och ser till så att C-vitaminet hålls i perfekt skick tills det aktiveras. Idealisk för att behandla mörka fläckar, ojämn hudton och en livlös hud.

Inga tillsatta dofter.

Fri från silikoner.

92,8 % ingredienser från naturligt ursprung.

Skin Regimen
 • Användning

 • Vid första användningen, öppna för-packningen med sax och häll försiktigt pulvret i flaskan för att aktivera produkten. Skaka i 20–30 sekunder och låt vila i 2 minuter innan användning. Applicera några droppar på rengjord hud. Applicera morgon och kväll. Förvara inte i direkt solljus eller värme. Produkten är hållbar 1 månad efter aktivering.
 • Tips

 • Din rutin

 • Mer info

 • Longevity Complex™: Består av ex-trakt från ekologiskt superfood och en avancerad molekyl som motverkar effekterna av stress och för tidigt åldrande. Med vild Indigo för att reglera överskott av kortisol och för att boosta beta-endorfiner, Maquibär skyddande antioxidanter, Spenat för att stärka metylering och förhindra glykation samt karnosin för att förhindra glykation.

  C-vitamin (ascorbic acid): Mixad med sitt salt (sodium ascorbate) för att bli en koncentrerad och löslig ingrediens. Den stimulerar produktionen av nytt kollagen, skyddar huden från oxidativa skador, förebygger och korrigerar bieffekterna av kronologiskt- och fotoåldrande. Den ger en jämnare hud med mer lyster. C-vitamin pulvret är packat i en kväveatmosfär för att säkerställa stabilitet och effekt.
 • Ingredienser

 • 15.0 vit C booster – Base 1
  Aqua / Water / Eau, Dimethyl Isosorbide, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Aristotelia Chilensis Fruit Extract, Carnosine, Disodium Edta, Spinacia Oleracea Leaf Extract / Spinacia Oleracea (Spinach) Leaf Extract, Sodium Metabisulfite, Carrageenan, Citric Acid, Caprylhydroxamic Acid, Xanthan Gum, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate 

  15.0 Vit C Powder – Base 2
  Sodium Ascorbate, Ascorbic Acid

  Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT