Rodial Dragon's Blood Collection

ANSIKTE / Start & resekit Rodial Dragon's Blood Collection

Rodial Dragon's Blood Collection.

Rodial Dragon's Blood Collection

Kit med 3 favoriter från Rodials Dragon's Blood-serie!
2210 kr / 1695 kr
Dragon's Blood Collection är en samling av Rodials mest effektiva och närande produkter. Perfekt för en uttorkad och glåmig hud som känns trött och slapp. Kombinationen av "drakblod" och hyaluronsyra förbättrar hudens elasticitet och fuktbalans.  Kitet innehåller:

DRAGON'S BLOOD SCULPTING GEL 50 ML

Gel som redefinierar ansiktsformen och ger en fastare hud. Formulan har en ”plumping”-effekt och skyddar samtidigt huden mot yttre påfrestningar. Kollagenstärkande ingredienser lyfter och skulpterar samt minskar förekomsten av fina linjer och rynkor. ”Drakblodet” (saft från Croton Lechleri-trädet) skapar en tunn, skyddande film på huden samt minskar rodnad och inflammation. 

DRAGON'S BLOOD HYALURONIC MASK 50 ML

En ultrafuktgivande ansiktsmask, som rengör huden på djupet och efterlämnar den med en strålande glöd. Hyaluronsyra bekämpar och reducerar fina linjer och rynkor, medan Gransil suddar ut småfel och absorberar hudens överflödiga olja och jämnar ut hudtonen.  Drakblod är en saft, som utvinns från Crodarom (drakblodsträd), och den lägger sig som en fin hinna på huden och lugnar stressad och känslig hud. 

DRAGON'S BLOOD EYE GEL 15 ML

Denna snabbverkande ögongel verkar både kylande och uppfriskande på svullna och trötta ögon och tillför samtidigt huden fukt med hjälp av rosenvatten, arnika och drakblod. Gelen återuppbygger huden i de känsliga ögonområdena och fyller ut rynkor. Hyaluronsyra avhjälper dehydrerad hud, utjämnar huden och ger ögonen ett friskt utseende, medan drakblod lugnar känslig och stressad hud.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Rodial för 500kr och få en Pink Diamond Travel-size på köpet! (värde 161kr)
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT