Pür Best Sellers Kit Light Tan

MAKEUP / Start & resekit Pür Best Sellers Kit Light Tan

Pür Best Sellers Kit Light Tan.

Pür Best Sellers Kit Light Tan

Ett kit som hjälper dig till en perfekt hud. De fem populäraste produkterna är noga utvalda för alla hudtyper.
495 kr
Best Sellers kit hjälper dig att ta de första stegen mot en perfekt hud. Vi har noggrant valt ut de fem populäraste och effektivaste produkterna för alla hudtyper och hudtoner. Det här är inte bara ytterligare ett skönhetspaket, utan en genväg till naturligt perfekt hud. Pür
 • Användning

 • Använd först primern efter rengjort ansikte innan du applicerar din 4-in-1 Pressed Mineral Makeup Foundation tillsammans med Chisel Brush. Svep Mineral Glow över ansiktet med mjuka cirkulerande rörelser och avsluta med Big Look Mascara för ett komplett resultat.
 • Tips

 • Best Sellers Kit är inte bara för nybörjare. Använd PÜR produkter i normalstorlek hemma och ta med vårt generösa startpaket när du reser eller i sminkväskan!
 • Din rutin

 • Mer info

 • Correcting Primer Prep & Perfect: De flesta primerprodukter skapar en illusion av slät hud. Men Pürs Neutral Correcting Primer innehåller specialingredienser som gör att huden blir klarare och slätare för varje användning. Den döljer porer, mörka fläckar och fina linjer och innehåller inga oljor som täpper igen porerna – helt enkelt det perfekta underlaget.

  Mineral Glow: Mineral Glow är en hudvårdande bronzer med antioxidant effekt, som ger huden en naturligt sommarfräsch look utan att du behöver utsätta dig för solens skadliga strålar. Innehåller en kombination av mineraler av högsta kvalitet och stärkande ingredienser som minimerar fina linjer och rynkor.

  4-in-1 Pressed Mineral Makeup Foundation: Glöm allt vad löst puder heter. Vi ger dig foundation, concealer, puder och solskydd i ett – rena mineralpigment som har berikats med de finaste hudvårdande ämnena i pressad form som är lätt att applicera. 60 sekunder är allt som behövs för ett fulländat resultat.

  Foundationborste – Chisel Brush: Detta är hemligheten bakom PÜR-looken. En syntetisk borste som designats speciellt för vår 4-in-1-produkt och med hänsyn till djuren. Tar enkelt upp din foundation och applicerar den med ett täckande och jämnt resultat.

  Big Look Mascara: Berikad med Arganolja, en banbrytande formula som omsluter varje frans med näring, en explosion av färg som bygger upp maximalt och ger lyster. Varje frans täcks perfekt, ända in i ögonvrån, tack vare den nya exklusiva borsten som garanterar ett klumpfritt resultat.
 • Ingredienser

 • Se ingredienslista på respektive produkt.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT