Priori The Week-Ender Kit

ANSIKTE / Start & resekit Priori The Week-Ender Kit

Priori The Week-Ender Kit.

Priori The Week-Ender Kit

Unna dig det bästa som Priori har att erbjuda, i ett perfekt startkit!
295 kr / 236 kr
Antal: 
Ett kit från PRIORI med allt din hud behöver för en minisemester, i smidiga travel sizes. Ger dig lyster, fukt och näring!
Kitet innehåller:

LCA fx110 Gentle Cleanser, 20 ml

Rengöring som med sin rika formula rengör, återfuktar och exfolierar huden. Den adaptiva formulan, som passar alla hudtyper, förbättrar hudens struktur och jämnar ut hudtonen med 12% mjölksyra (AHA), samtidigt som den förbättrar hudens naturliga skydd mot omgivningen med antioxidanter.

LCA fx121 Skin Renewal Cream, 10 ml

Serum-creme som fungerar som den ultimata hudbehandlingen som återuppbygger, återfuktar, förnyar och korrigerar hudens struktur. Din hud får mer lyster, fyllighet och ett strålande ungdomligt utseende

LCA fx140 Barrier Restore Complex, 10 ml

Prioris silkeslena oljefria fuktighetsgivare, sammansatt av essentiella näringsämnen vilket främjar reparation samtidigt som den återfuktar, passar även idealiskt för känslig hud. Den läser av hudens specifika behov och inriktar sig på att stärka hudens skyddsbarriär och stärka utsatt försvagad hud.

LCA fx141 Hand and Body Replenisher, 10 ml

En hudvårdande behandling med mild exfoliering, rik återfuktning och mjukare slätare hud. Använd denna kräm för att reducera ojämnheter, orenheter, bristning, pigmenteringar, inåtväxande hårstrån och torrhet. Fantastisk adaptiv produkt för hela kroppen (ej ansiktet) som verkar korrigerande, exfolierande och återfuktande. Priori
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


20% på allt från PRIORI!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT