Priori The Retexturizing Kit

ANSIKTE / Start & resekit Priori The Retexturizing Kit

Priori The Retexturizing Kit.

Priori The Retexturizing Kit

Få en jämn och mjuk hud med detta startkit från Priori
295 kr
Antal: 
The Retexturizing Kit kombinerar tre fantastiska produkter i travel sizes som exfolierar huden och ökar upp fukten, vilket förbättrar såväl hudtextur som hudton för en strålande och jämn hud.
Kitet innehåller:

Q+SOD fx210 - Active Cleanser, 20 ml

En exfolierande ansiktsrengöring som verkar djuprengörande och korrigerande på ålderstecken och pigmenteringar. En kombination av 12% mjölksyra (AHA) och 0,5% salicylsyra (BHA) exfolierar gamla hudceller och löser upp tilltäpptheter, medan antioxidantkomplexet CoQ10+SOD hjälper till att förnya och reparera huden.

LCA fx140 - Barrier Restore Complex, 10 ml

Prioris silkeslena oljefria fuktighetsgivare, sammansatt av essentiella näringsämnen vilket främjar reparation samtidigt som den återfuktar, passar även idealiskt för känslig hud. Den läser av hudens specifika behov och inriktar sig på att stärka hudens skyddsbarriär och stärka utsatt försvagad hud.

LCA fx160 - 2xFoliant Peel + Scrub, 20 ml

Denna mekaniska och kemiska peeling är din ansikts- och kroppsbehandling för hemmabruk. Den perfekta balansen mellan den milda kemiska peelingen med AHA och de mekaniska havsvänliga mikrokornen. Den är varken för kraftfull eller för mild, den är helt enkelt ultimat.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT