Priori The Recovery Kit

ANSIKTE / Start & resekit Priori The Recovery Kit

Priori The Recovery Kit i gruppen ANSIKTE / Start & resekit hos Babyface.se (1269404)

Priori The Recovery Kit

Unna dig det bästa som Priori har att erbjuda, i ett perfekt startkit!
295 kr / 236 kr
Antal: 
Go-to-produkter som med den perfekta kombinationen av återhämtning, näring och skydd så du kan utföra din dag och natt och att veta att du gör det absolut bästa för din hud. Core-serien har allt du behöver för en komplett hudvårdsrutin.
Kitet innehåller:

Q+SOD fx210 - Active Cleanser, 20 ml

En exfolierande ansiktsrengöring som verkar djuprengörande och korrigerande på ålderstecken och pigmenteringar. En kombination av 12% mjölksyra (AHA) och 0,5% salicylsyra (BHA) exfolierar gamla hudceller och löser upp tilltäpptheter, medan antioxidantkomplexet CoQ10+SOD hjälper till att förnya och reparera huden.

LCA fx140 - Barrier Restore Complexe, 10 ml

Prioris silkeslena oljefria fuktighetsgivare, sammansatt av essentiella näringsämnen vilket främjar reparation samtidigt som den återfuktar, passar även idealiskt för känslig hud. Den läser av hudens specifika behov och inriktar sig på att stärka hudens skyddsbarriär och stärka utsatt försvagad hud.

DNA fx221 - Recovery Serum, 10 ml

Detta fantastiska, lätta, oljefria, reparerande och effektiva serum är sammansatt av de mest kraftfulla aktiva ingredienserna. Liposomer som levererar naturliga DNA-reparerande enzymer till huden, när den behöver det som allra mest. Dessutom innehåller den stabiliserat C + E vitamin som neutraliserar och skyddar. Priori
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


20% på allt från PRIORI!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT