Priori The Clear Skin Now Kit

ANSIKTE / Start & resekit Priori The Clear Skin Now Kit

Priori The Clear Skin Now Kit i gruppen ANSIKTE / Start & resekit hos Babyface.se (1269405)

Priori The Clear Skin Now Kit

Det ultimata startkitet för dig med oren och/eller fet hy!
295 kr / 236 kr
Antal: 
3 enkla steg till din renaste, klaraste hud någonsin. Nu kan du behandla hudtillstånd som uppstår på grund av miljön, dagliga aktiviteter eller genetiska orsaker. The Clear Skin Now Kit innebär vad den heter. Snabba, enkla resultat för fet, kombinerad hud och oren hud. Huden lämnas gnistrande ren och klar.
Kitet innehåller:

LCA fx110 Gentle Cleanser , 20 ml

Gentle Cleanser från PRIORI har en rik formula som rengör, återfuktar och exfolierar huden. Den adaptiva formulan, som passar alla hudtyper, förbättrar hudens struktur och jämnar ut hudtonen med 12% mjölksyra (AHA), samtidigt som den förbättrar hudens naturliga skydd mot omgivningen med antioxidanter.

LCA fx120 - Gel Perfector, 10 ml

En effektiv adaptiv och koncentrerad formula, som korrigerar och rengör porer, samtidigt som den balanserar det problemutsatta T-zon området. Reducerar utseendet av fina linjer och rynkor, samtidigt som den återfuktar och reglerar fet hud, vilket annars kan leda till vuxenakne.

LCA fx140 - Barrier Restore Complexe, 10 ml

Prioris silkeslena oljefria fuktighetsgivare, sammansatt av essentiella näringsämnen vilket främjar reparation samtidigt som den återfuktar, passar även idealiskt för känslig hud. Den läser av hudens specifika behov och inriktar sig på att stärka hudens skyddsbarriär och stärka utsatt försvagad hud. Priori
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


20% på allt från PRIORI!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT