Priori LCA fx160 - 2xFoliant Peel + Scrub

ANSIKTE / Peeling Priori LCA fx160 - 2xFoliant Peel + Scrub

Priori LCA fx160 - 2xFoliant Peel + Scrub.

Priori LCA fx160 - 2xFoliant Peel + Scrub

Mekanisk och kemisk peeling för ansikte och kropp!
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Denna mekaniska och kemiska peeling är din ansikts- och kroppsbehandling för hemmabruk. Den perfekta balansen mellan den milda kemiska peelingen med AHA och de mekaniska havsvänliga mikrokornen. Den är varken för kraftfull eller för mild, den är helt enkelt ultimat. Upplev en ny exfolieringsbehandling. Passar alla hudtyper, både ansikte och kropp, utom extremt känslig eller hud med öppna sår. För dig med torr hud, keratosis pilaris, inåtväxande hårstrån, torra fötter, händer. Priori
 • Användning

 • För en veckovis användning applicera en lagom mängd med dina händer, rengöringsduk eller svamp. Massera över ansikte och kropp. Tvätta av med vatten och låt torka. För mycket torra områden, applicera på torr hud. Tillsätt sedan en liten mängd vatten i dina händer och massera på det torra området för en mer intensiv exfoliering. Kan användas några dagar i veckan som en AHA ansiktsmask: Applicera en lagom mängd på ansiktet och låt verka i några minuter. Tvätta därefter ordentligt med vatten utan att massera.

  Försiktighetsåtgärder: En lätt stickande känsla kan uppstå vilket är helt normalt. Om irritation uppstår, avsluta och kontakta läkare. Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen och använd endast enligt anvisningar. Förvaras oåtkomligt för barn. Varning för solskador: Denna produkt innehåller en betahydroxisyra (AHA) som kan öka hudens känslighet för sol och särskilt risken för solskador. Använd solskydd, använd skyddande klädsel och begränsa solexponering under användandet av denna produkt och en vecka efteråt.

  Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

 • Tips

 • Använd peeling innan du applicerar ansiktsmask, för att ta bort döda hudceller från huden. På detta sätt kan masken gå ner på djupet i huden och ge dig bästa möjliga resultat. Du kan också använda den här produkten några gånger i veckan som en AHA-mask. Applicera en generösare mängd, låt vara i fem minuter, skölj av med vatten utan att massera. Klappa huden torr.

  Som pre-shave - använd en mycket liten mängd för att lyfta håret från folliklarna och skölj av ordentligt innan du rakar dig.
 • Din rutin

 • Mer info

 • En lysande metod för att exfoliera och återfukta din hud på samma gång, denna dubbelverkande peelingskrubb för ansikte och kropp är utformad för att ge den perfekta balansen mellan mild kemisk peeling och en mekanisk mikroexfoliator. Med Prioris Adaptive Skincare Technology (adaptiva hudvårdsteknik) som gör att din hud kan uppta exakt vad den behöver, exakt när den behöver det. Möt en verkligt multifunktionell hemma-peeling-produkt för både ansikte och kropp.

  16% LCA-komplex:
  › pH-korrekt mjölksyra för mild kemisk peel och viktiga antioxidant-vitaminer A, C, E & Pro-vitamin A för avancerad återfuktning, hudförnyelse och antioxidantskydd.
  › Marinvänliga biologiskt nedbrytbara mikrosfärer för att exfoliera huden utan att skada miljön eller huden.
  › Anti-irriterande komplex för antiinflammatorisk och lugnande verkan.
 • Ingredienser

 • Key Ingredients: 16% LCA Complex, exfoliating Microspheres and an Anti-Irritant Complex

  Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Lactic Acid, Synthetic Wax, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Sodium Hydroxide, Sucrose Polysoyate, Magnesium Aluminum Silicate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ascorbyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phospholipids, Retinyl Palmitate, Salicylic Acid, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Beta-Carotene (CI 75130).
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT