Priori It's A Natural Kit

ANSIKTE / Start & resekit Priori It's A Natural Kit

Priori It's A Natural Kit i gruppen ANSIKTE / Start & resekit hos Babyface.se (1269406)

Priori It's A Natural Kit

Ett startkit för dig som vill ha naturligt fin lyster!
295 kr / 236 kr
Antal: 
Priori ger dig det första Naturally Clean Adaptive Skincare Kit. Prioris rengöring, behandlande serum och återfuktande produkter har alla kraftfulla extrakt av gurkmeja. Kraven på Clean beauty innebär att produkterna är fria från sulfater, SLS och SLES och ett brett spektrum av andra traditionella ingredienser. Priori lever upp till att dessa krav och produkterna får din hud att kännas ren, hälsosam och strålande.
Kitet innehåller:

TTC fx310 Naturally Enriched Cleanser, 20 ml

Mild, naturlig rengöring med en löddrande gel textur. Rengör på djupet och förbereder huden utan att torka ut den. Gör huden återupplivad och sammetsmjuk. Passar alla hudtyper och hudtillstånd. Om du föredrar en tvål och vatten känsla så passar denna perfekt och ger en fräsch känsla.

TTC fx320 Illumination Treatment, 10 ml

Ettt korrigerande och behandlande serum för ojämn, pigmenterad hud samt solskadad hud med åldersfläckar och ojämnheter. Ger en underbart utjämnande finish och lyster. Ett speciellt framtaget gurkmeja komplex reducerar kraftigt synligheten av fina linjer, solskador och ojämnheter och ärr efter akne med dess kraftfulla antioxidanter och antiinflammatoriska egenskaper.

TTC fx341 Luxuriant Crème, 10 ml

En silkeslen återfuktande creme med arganolja, solrosfrön och olivblad som bidrar till att reparera och skydda och ger huden en strålande lyster. Den är berikad med potenta antioxidanter som bekämpar de negativa effekterna av fria radikaler och miljömässiga stressfaktorer på huden. Priori
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


20% på allt från PRIORI!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT