Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Night

HUDTYP / Ojämn hudstruktur Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Night

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Night i gruppen HUDTYP   / Ojämn hudstruktur hos Babyface.se (320)

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Night

30 ml
Minimerar porer och återuppbygger fuktbalansen och lystern i huden medan du sover.
1399 kr
Det perfekta tillskottet till vår framgångsrika Un-Wrinkle® Collection, är denna nattkräm skapad för att hjälpa till att skapa nya celler, reparera daglig miljöskada, minimera porer, återuppbygga fuktbalansen och lystern i huden medan du sover. Synbara skillnader på rynkor och fina linjer redan efter första applikationen samtidigt som den hjälper huden att slappna av och förhindra ansiktsmimik som kan leda till att nya rynkor uppstår. Gör att huden ser mjukare, jämnare och flera år yngre ut. Exklusiv (patenttagen) blandning av åtta kraftfulla, 100% aktiva anti-aging peptider och neuropeptider som kombineras med SYN®-TACKS* (en ny banbrytande dubbelpeptid), en jättedos av retinol, glykolsyra, vitaminer och fuktgivare vilket skapar denna banbrytande nattverkade rynkbekämpande fuktighetsgivare. 28 gram.

ANVÄNDNING

Applicera inför natten på ansikte och hals. För bästa resultat, applicera efter PTR Un-Wrinkle Peel Pads, Un-Wrinkle och Un-Wrinkle Eye.

HUVUDINGREDIENSER & EFFEKTER

» 4% SYN®-AKE - Syntetiska neuropeptider som imiterar de rynkavslappnande egenskaperna hos ett enzym som finns i ormgift från den brasilianska huggormen.
» 10% SNAP-8 - 30 % mer effektiv än Argireline®. Den här neuropeptiden hjälper till att minska djupet hos de rynkor som orsakas av ansiktsuttryck.
» 3% Argireline - Neuropeptid- och hexapeptid-blandning som gör att musklerna inte dras samman, vilket förhindrar att linjer och rynkor bildas.
» 3% SYN®-COLL - Peptider som imiterar kroppens egen mekanism för att producera kollagen.
» 3% Matrixyl™ 3000 - Kollagenstärkande dubbelpeptid som gör huden mjukare och slätare.
» 1% SYN®-TACKS - Banbrytande dubbelpeptid vilken hjälper till att öka kollagenproduktionen och öka hudens ton och struktur.
» Retinol - Retinol är en aktiv form av Vitamin A vilken spelar en stor roll i återskapandet av huden, hjälper till att skapa en klarare och mer livfull hy.
» Glykolsyra - Exfolierar döda hudceller på ytan och stimulerar cellomsättningen.
» Vitamins A, C & E - Antioxidanter. Skyddar mot fria radikaler.
» Pantenol (pro-vitamin B5) - Fuktar, ger näring och gör huden klarare.
» Aloe Vera - Lindrar och ger huden fukt.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla PTR för 750 kr - få 12 ml Rerinol Fusion PM på köpet (värde 342 kr)!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT