Peter Thomas Roth Meet Your Masque

ANSIKTE / Mask Peter Thomas Roth Meet Your Masque

Peter Thomas Roth Meet Your Masque i gruppen ANSIKTE / Mask hos Babyface.se (89821122)

Peter Thomas Roth Meet Your Masque

Fint kitt med sex olika masker som passar alla hudtyper.
350 kr / 275 kr
Fint kitt med sex olika masker som passar alla hudtyper. Kitet innehåller ca 14 ml av följande masker:


PETER THOMAS ROTH PUMPKIN ENZYME MASK

Pumpkin Enzyme Mask polerar av ytliga döda hudceller för att lyfta fram en jämnare, yngre, strålande och återupplivad hud. Den trippelverkande hudförnyaren hjälper till att jämna ut hudnyansen, jämna ut fina linjer/rynkor och gör huden klarare. Den här kraftfulla och högeffektiva exfolieringsbehandlingen riktar sig till grå, åldrad och tilltäppthud på tre olika sätt– peelarmedalpha hydroxysyra, exfolierar med pumpaenzym och polerar med aluminiumoxid. Berikad med C-Vitamin.

PETER THOMAS ROTH CUCUMBER GEL MASQUE

Mycket mild, mycket lindrande gelmask som inte svider eller irriterar.
» Rekommenderas för daglig användning som en fuktgivande och lugnande mask.
» Kan användas i området under ögonen för att minska svullnad.
» Kan användas efter kliniska ansiktsbehandlingar, rengöring av pormask


PETER THOMAS ROTH IRISH MOOR MUD MASK

En rengörande, upplösande och fuktgivande mask med doftlös Irish Moor Mud som drar ut smuts, olja och orenheter samtidigt som den slussar ner fukt och vitaminer i huden.


PETER THOMAS ROTH 24K GOLD MASK PURE LUXURY LIFT & FIRM MASK

En anti-aging mask som innehåller rent 24 karats guld! Lägg ett tjockt lager av denna mask och få ett omedelbart lyft och en magisk lyster! En riktig askungemask som direkt ger ett synligt resultat. 24K Gold Mask är en ultimat lyxig anti-age mask, som innehåller rent 24 karats guld och kolloidalt guld. Masken ger huden ett lyft, slätar ut, ger fukt samt förser huden med en kraftfull lyster. Ojämnheter blir mindre synliga och den reducerar åldertecken, som fina linjer och minskad spänst och elasticitet på huden. 24K Gold Mask har en fantastisk förmåga att ge huden ett ”plumpat” och riktigt återfuktat och mer ungdomligt utseende. Den hjälper till att fylla ut huden vilket skapar ett mer lyft och ungdomligt utseende.


PETER THOMAS ROTH ROSE STEM CELL BIO-REPAIR GEL MASK

PTRs nya exklusiva komplex av 9 rosingredienser. Den har en bas av stamceller från ros, rosolijor, och rosextrakt. Dessa ingredienser ger en anti-aging effekt. Huden får mer fasthet, blir jämare och fina linjer och rynkor minskar omedelbart. Den minskar även inflammation och rödhet i huden.


PETER THOMAS ROTH BLUE MARINE ALGAE INTENSE HYDRATING MASK

Gör en djupdykning i uppfriskande fukt där glacial lake blue marine algae hjälper till att leverera näringsämnen med maximal anti-aging effekt för att hjälpa till att försvara mot effekterna av skadlig uttorkning. Kraftfullt te från ön Jeju utanför Korea hjälper till att reparera torr och fuktskadad hud. Antarcticine, hämtat från Arktisk glaciäris, hjälper till att skapa en eko- bubbla över huden vilket försvarar huden mot olika miljöskador som kan förstärka ålderstecken, uttorkning, linjer och utveckla synliga rynkor. Gör huden jämnare och mer livfull och efteråt känns huden mjuk, len och djupt återfuktad och med en strålande lyster.

Köp valfri vara från Peter Thomas Roth och få Anti-Aging Cleansing Gel 30 ml på köpet!
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT