Peter Thomas Roth Cc Cream Spf 30

MAKEUP / Bas / BB, CC, DD-creams Peter Thomas Roth Cc Cream Spf 30

Peter Thomas Roth  Cc Cream Spf 30 i gruppen MAKEUP / Bas / BB, CC, DD-creams hos Babyface.se (1901088V)

Peter Thomas Roth Cc Cream Spf 30

Ger lyster, skyddar huden, ger fukt och jämnar ut hudtonen.
Lagerstatus:
Art. nr:
1901088V
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

50 ML

En anti-aging produkt med brett SPF 30 spektrum, korrigerar hudstrukturen och hudtonen,  allt i en och samma produkt.  Ger lyster, skyddar huden och ger fukt.  Camu Camu och arbutin ger jämnare hudton, minskar imperfektioner, fina linjer och rynkor. Produkten arbetar anti-aging, har solskydd, jämnar ut hudstrukturen complexion corrector, ger fukt och färg allt i ett. Med Arbutin och Camu Camu, en superfrukt från Amazonas som innehåller 30 gånger mer C-vitamin än en apelsin. C-vitamin hjälper till att förbättra kollagenet vilket skapar ett fastare, klarare och ett mer ungdomligare utseende på huden. C-vitamin och Arbutin hjälper också till att jämna ut hudtonen. Den färgade formulan minimerar omedelbart synbara imperfektioner. Ett bredspektat SPF 30 skyddar huden mot dess skadliga strålar. Antioxidanta C och E-vitamin hjälper till att bekämpa attacker från friaradikaler och fortsätter att hålla huden i ett hälsosamt skick. 50 ml.

ANVÄNDNING

Applicera genom att använda fingrarna, borste eller make up svamp, tills imperfektionerna försvinner. Applicera 15 minuter innan solexponering.

OM FÄRGERNA

» Light To Medium - Denna färg passar till en ljushy med varma toner då den har en varm ton. Har man en kallare/neutral hydton kan man blanda CC cream med sin vanliga fuktcreme så den blir lite spädd och inte kontrasterar för mycket till ansiktets färg.
» Medium to Tan - Denna färg passar till en ljus till medium hud. Den är varm i sin ton. Passar ej till den allra blekaste utan till den som lätt får färg av solens strålar. 
» Deep - Denna färg är varm och passar mycket bra på personer som får en djup solbränna. Den är inte till en ljus person som vill se brun ut, det blir för mycket färg. Är väldigt fin på en solkyssthud. Tips! Är väldigt bra på personer som blir bruna men som vill ta ner den eventuella rödhet som uppstår när man är i solen.