Peter Thomas Roth Anti-Aging Cleansing Gel

HUDTYP / Ojämn hudton Peter Thomas Roth Anti-Aging Cleansing Gel

Peter Thomas Roth Anti-Aging Cleansing Gel  i gruppen HUDTYP   / Ojämn hudton hos Babyface.se (815)

Peter Thomas Roth Anti-Aging Cleansing Gel

250 ML
Lyxig rengöringsgel som verkar på djupet av porerna och ger en fräsch, ungdomlig hy.
395 kr

En lyxig rengöringsgel för ansiktet som verkar på djupet av porerna och ger en fräsch, ungdomlig hy. Hjälper till att öka cellomsättningen och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor. Gör huden helt ren, vitaliserad och stärkt. Har en behaglig, ren och lätt persikodoft. pH-nivå 4,0-5,0. Passar alla hudtyper, inklusive torr, solskadad, normal, blandad, fet och aknebenägen hud. Dock inte mycket känslig hud. 250 ml.

ANVÄNDNING

• Applicera en liten mängd på torr hud med fingertopparna. Arbeta upp ett skummande lödder och massera försiktigt i en minut. Skölj grundligt med ljummet vatten och klappa försiktigt torrt.
 Normal, torr och solskadad hud, använd två till tre gånger i veckan till en början, utöka till daglig användning om produkten tolereras väl. Blandad, fet och aknebenägen hud, använd efter behov. Var noga med att undvika området runt ögonen.

FUNGERAR UTMÄRKT MED

Gentle Foaming Cleanser – En skonsam men samtidigt väldigt effektiv löddrande daglig rengöring som tar bort smink (inklusive envis ögonmakeup), smuts, talg och andra orenheter utan att dränera huden på fukt eller torka ut huden.


Köp valfri vara från Peter Thomas Roth och få Anti-Aging Cleansing Gel 30 ml på köpet!
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT