My Clarins Pore-Less Blur And Matte Stick

HUDTYP / Oljig & blank My Clarins Pore-Less Blur And Matte Stick

My Clarins Pore-Less Blur And Matte Stick.

My Clarins Pore-Less Blur And Matte Stick

3 ml
Få dina porer och glansig hud att suddas bort
165 kr
Antal: 
PORE-LESS Blur and matte stick All skin types är ett sudd-stick som får porer och glansig hud att suddas bort som om det vore magi. Det rosa suddgummit absorberar överskottsolja på huden och håller den matt hela dagen. För alla hudtyper. Delikat doft av spunnet socker. Dermatologiskt testad. Innehåller bl a ekologiskt smultronträd-extrakt (minskar porernas synlighet genom att begränsa sebumproduktionen). Chrysin (mattar ned huden genom att reducera talgkörtelns aktivitet).

ANVÄNDNING

Applicera lokalt efter din dagcreme eller använd den för att bättra på närhelst under dagen, genom att trycka försiktigt in över make-up en.

Om MyClarins

My CLARINS är en ny generation hudvårdsserie för kvinnor under 30. Serien erbjuder huden det bästa från naturen för att vara så hälsobringande som möjligt: den ger endast vad som är hälsosamt och gott samtidigt som den avlägsnar allt det dåliga . Inget mer. Inget mindre.

INGREDIENSER

Clarins har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.. My Clarins
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT