Murad Hydration Kit

ANSIKTE / Start & resekit Murad Hydration Kit

Murad Hydration Kit.

Murad Hydration Kit

Återfuktande och lystergivande produkter för en torr hud.
757 kr / 425 kr
Antal: 

Återfuktande och lystergivande produkter för en torr hud. Kitet innehåller:

AHA/BHA Cleanser, 60ml
Rengör och exfolierar huden. Denna dubbelverkande peelingcreme rengör och exfolierar både milt och effektivt. Salicylsyra, mjölksyra och glykolsyra avlägsnar döda hudceller och ger huden en frisk lyster! Den innehåller också jojobakärnor, som verkar exfolierande och ger huden en fin struktur. Denna exfolierande rengöringsprodukt avlägsnar döda hudceller och ger huden nytt liv! Perfekt för användning på hud som uppvisar keratosis pilaris.

Multi-Vitamin Infusion Oil, 10ml
Det här är den ultimata räddningen för huden - en multivitaminsolja för ansiktet! En revolutionerande allt-i-ett ansiktsolja som innehåller 6 viktiga vitaminer (A-F) för att nära, skydda och återuppbygga huden. Denna formula är fylld med vitaminer som jämnar ut hudtonen, boostar huden och hjälper till att reducera linjer och rynkor för att uppnå en ungdomlig lyster.

Hydro-Dynamic Ultimate Moisture, 15ml
Extra rik och lyxig 24-timmarscreme med en intensivt törstsläckande formula, som ökar vätskenivån i cellerna och tillför viktiga näringsämnen. Det är en allroundcreme som ger både omedelbar och långvarig återfuktning, då den tillför fukt samtidigt som den bevarar optimala fuktnivåer i huden i upp till 8 timmar. Det är den rikaste och mest återfuktande cremen för ansikte och hals som hudexperterna på Murad någonsin erbjudit, så om du letar efter en ansiktscreme som ger intensiv fukt och omedelbar befrielse från uttorkning har du absolut hittat rätt. Den fungerar både dag och natt, och är krämig utan att göra huden det minsta oljig eller fet. Murad
  • Användning

  • Rengör huden morgon och kväll och följ upp med olja följt av creme. 
  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

  • Se respektive produktsida.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT