Murad Blemish Control Kit

ANSIKTE / Start & resekit Murad Blemish Control Kit

Murad Blemish Control Kit.

Murad Blemish Control Kit

Startkit för fet hud med orenheter.
668 kr / 425 kr
Startkit för fet hud med orenheter. Kitet innehåller produkter som rengör, motverkar och skyddar:

Clarifying Cleanser, 60 ml
Behandlar och förebygger effektivt akne och utbrott, genom att reducera 99,9% ytliga och irriterande bakterier på mindre än en minut, samt penetrerar på djupet för att bibehålla huden ren och klar. Murad Blemish® är produkter, som aktivt behandlar akne. Serien vänder sig till ung oren hud med dagliga utbrott och överproduktion av talg. Produkterna innehåller salicylsyra och rengör huden och förebygger framtida utbrott samt reducerar rodnad och irriterad hud utan att torka ut den. Huden efterlämnas ren, sund och balanserad.

InvisiScar, 5ml
En banbrytande behandling av akneärr (gamla och nya) som synligt minimerar storlek, djup och färg på så lite som åtta veckor. Invisiscar Blemish Scar Treatment döljer omedelbart små fel. Jämnar ut och minskar synligheten över tiden av akneärr, hyperpigmentering och märken på huden. Den sammet-släta formeln i den här ytbehandlingen fyller omedelbart grova ärr. Det har kliniskt visat sig minimera utseendet på ärrstorlek, djup, konsistens och missfärgning på åtta veckor. BHA exfolierar, medan en blandning av högrenad centella asiatica och C-vitamin uppmuntrar naturlig utstrålning.

Rapid Relief Spot, 7,5ml
Den här formulan har en maximal styrka som reducerar aknens storlek och rodnad inom 4 timmar. Salicylsyra exfolierar och rengör porer för en slätare hud. Den innehåller ett pantenterat complex inspirerat av tall och timjan, som hjälper till att bekämpa irritationer samtidigt som den behåller hudens hälsosamma balans.

Oil and Pore SPF 45 , 23ml
Levererar långvarig oljekontroll och förebygger solskador, genom att omedelbart matta ner och kontrollera fet hud i upp till 8 timmar. Storlek: 50 ml. Murad Blemish® är produkter, som aktivt behandlar akne. Serien vänder sig till ung oren hud med dagliga utbrott och överproduktion av talg. Produkterna innehåller salicylsyra och rengör huden och förebygger framtida utbrott samt reducerar rodnad och irriterad hud utan att torka ut den. Huden efterlämnas ren, sund och balanserad. Murad
  • Användning

  • Rengör huden morgon och kväll, följ upp med Spot Treatment på aktiva utslag, och Invisiscar på ärr eller märken. Avsluta med Oil & Pore Control Mattifier på dagen.
  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

  • Se respektive produktsida.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT