Murad Blemish Control Kit

ANSIKTE / Kit & Gåvor Murad Blemish Control Kit

Murad Blemish Control Kit i gruppen ANSIKTE / Kit & Gåvor hos Babyface.se (80739)

Murad Blemish Control Kit

Prova-på-kit för fet och oren hy!
665 kr / 399 kr

30% rabatt på allt från Murad!

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Prova-på-kit för fet och oren hy! Innehåller:

Clarifying Cleanser 60 ml

Behandlar och förebygger effektivt akne och utbrott, genom att reducera 99,9% ytliga och irriterande bakterier på mindre än en minut, samt penetrerar på djupet för att bibehålla huden ren och klar. Murad Blemish® är produkter, som aktivt behandlar akne. Serien vänder sig till ung oren hud med dagliga utbrott och överproduktion av talg. Produkterna innehåller salicylsyra och rengör huden och förebygger framtida utbrott samt reducerar rodnad och irriterad hud utan att torka ut den. Huden efterlämnas ren, sund och balanserad.

Blemish Clearing Solution 24 ml

Murads Acne Clearing Solution har en icke-portilltäppande formula som rengör och hanterar aknerelaterade symptom, allt för att hjälpa huden på traven för en sundare och friskare hud med reducerad akne. Produkten jobbar på att minska aknerelaterad känslighet, rodnad och irritation och hjälper läkning av inflammerad och aknestressad hud. Enligt studie upplevde 96 % av användarna en klarare hud inom 72 timmar.*

Oil Control Mattifier SPF 15 18 ml

Levererar långvarig oljekontroll och förebygger solskador, genom att omedelbart matta ner och kontrollera fet hud i upp till 8 timmar. Storlek: 50 ml. Murad Blemish® är produkter, som aktivt behandlar akne. Serien vänder sig till ung oren hud med dagliga utbrott och överproduktion av talg. Produkterna innehåller salicylsyra och rengör huden och förebygger framtida utbrott samt reducerar rodnad och irriterad hud utan att torka ut den. Huden efterlämnas ren, sund och balanserad.

Blemish Spot Treatment 4 ml

Specialprodukt som verkar milt exfolierande, främjar läkningen och reducerar rodnad. Påskyndar läkningsprocessen och rengör orenheter på djupet. Lugnar och lindrar irriterad hud. Det är kliniskt bevisat att denna produkt reducerar finnar hos över 90 % av användarna på bara 4 veckor, när den används tillsammans med Murad Blemish-produkter. Storlek: 15 ml. Murad Blemish® är produkter, som aktivt behandlar akne. Serien vänder sig till ung oren hud med dagliga utbrott och överproduktion av talg. Produkterna innehåller salicylsyra och rengör huden och förebygger framtida utbrott samt reducerar rodnad och irriterad hud utan att torka ut den. Huden efterlämnas ren, sund och balanserad.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser