Eneomey Revitalizing Body Lotion 15%

HUDTYP / Torr Eneomey Revitalizing Body Lotion 15%

Eneomey Revitalizing Body Lotion 15%
Eneomey Revitalizing Body Lotion 15% i gruppen HUDTYP   / Torr hos Babyface.se (MMREVLO1010)

Eneomey Revitalizing Body Lotion 15%

150 ml
Denna produkt leder till en hy med ökad spänst, glans och lyster.
599 kr / 499 kr
Antal: 

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Kroppslotion med hög koncentration av glykolsyra. Behandling av torr hud, rynkig hud och hud som förlorat spänsten.
Den höga koncentrationen av glykolsyra ger stimulering av cellaktiviteten och kollagenbildningen för att effektivt kämpa mot förslappning och uttorkning av huden. Huden blir snabbt jämn och silkeslen. Används i decolletaget, på bröstet, armar, skinkorna och benen. Innehåller 15 % glykolsyra.  Glykolsyra har en keratolytisk effekt, vilket innebär att den löser upp det protein som hudcellerna är upbyggda av. När vi skalar av de döda hudcellerna så sätter vi fart på cellnydelningen i yttre hudskiktet epidermis. Dessutom stimulerar vi det djupare hudskiktet dermis så att mängden kollagen, elastin och hyaluronsyra ökar. Detta leder till en hy med ökad spänst, glans och lyster. Glykolsyran möjliggör också att det blir lättare för antioxidanterna i den medicinska hudvården att penetrera ned i dermis där de verkligen kan göra stor nytta. Storlek: 150 ml.

ANVÄNDNING

Appliceras en gång per dag, gärna efter rengöring med Cleanser Face&Body. Revitalizing Body Lotion bör ej bäras i UV-ljus.

INGREDIENSER

Water, Glycolic Acid, Ascorbyl Methylsilanol Pectinate, Isopropyl Palmitate, Ammonium hydroxide, Propylene Glycol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Glyceryl Stearate and PEG-100 Strearate, Cetyl Alcohol, Isostearic Acid, DEA Cetyl Phosphate, Franrance, Sorbitan Stearate, Dimethicone, Sodium hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, Stearamidopropyl Dimethylamine, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser