Eneomey Glycolic Masque 10%

HUDTYP / Fet Eneomey Glycolic Masque 10%

Eneomey Glycolic Masque 10% i gruppen HUDTYP   / Fet hos Babyface.se (062009)

Eneomey Glycolic Masque 10%

Reglerar en fet hud, tar bort döda hudceller och överproduktionen av talg.
Lagerstatus:
Art. nr:
062009
599 kr / 450 kr
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Antal: 

75 ml
Obs! Denna mask reas ut då det gamla varumärkesnamnet står på burken. Det står Mene&Moy istället för Eneomey, men innehållet är detsamma!

Lerbaserad djuprenande mask/peeling med 10% glykolsyra. Reglerar en fet hud, tar bort döda hudceller och överproduktionen av talg.
Klinikprogrammet som erbjuds till läkare, hudspecialister och plastikkirurger, är det främsta i Europa. Dessa varierar från något lättare glykolsyra peeler till djupare TCA peeler. Peelbehandling skall kombineras med behandling med krämer hemma, medicinsk hudvård. Dels underhåller man resultatet av peelen och dels har man en kontinuerlig föryngrande, rengörande och förebyggande effekt på huden.
Glykolsyra har en keratolytisk effekt, vilket innebär att den löser upp det protein som hudcellerna är upbyggda av. När vi skalar av de döda hudcellerna så sätter vi fart på cellnydelningen i yttre hudskiktet epidermis. Dessutom stimulerar vi det djupare hudskiktet dermis så att mängden kollagen, elastin och hyaluronsyra ökar. Detta leder till en hy med ökad spänst, glans och lyster. Glykolsyran möjliggör också att det blir lättare för antioxidanterna i den medicinska hudvården att penetrera ned i dermis där de verkligen kan göra stor nytta!

ANVÄNDNING

Appliceras över ansikte och hals efter rengöring med Cleanser Face & Body. Låt masken torka 2-4 minuter, skölj rikligt med vatten. Används en gång i veckan.

INGREDIENSER

Water, Glycolic Acid, Kaolin, Glyceryl Stéarate, Bentonite, Titanium Dioxide, Polysorbate 20, PEG-100 Stéarate, Magnésium Aluminum Silicate, DEA-Cetyl Phosphate, Isopropyl Palmitate, Lanolin Alcohol, Xanthan Gum, PEG-150 Distearate, Fragrance (Parfym), Tetrasodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone