Medik8 The Key To Youth Christmas Kit

ANSIKTE / Utförsäljning Medik8 The Key To Youth Christmas Kit

Medik8 The to Youth Christmas Kit 2019.

Medik8 The Key To Youth Christmas Kit

Kitet som ger din hud en riktigt antiageing-boost!
1946 kr / 1395 kr
Antal: 

The Key to Youth är kitet som ger din hud en peptidblandning​ för en riktigt antiageing-boost! Kitet innehåller:

Eyelift 15 ml (fullsize)

Eyelift Age-Defying Eye Firming Gel är en intensiv creme-serum-formula som bekämpar rynkor och slapp hud runt ögonen. Ger en omedelbart uppstramande effekt och är rik på peptider som jobbar för ett långsiktigt slätare intryck. Fyller ut linjer och rynkor samt reducerar mörka ringar och svullnad för ett piggare utseende. Innehåller Matrixyl 3000® som förbättrar och reparerar hudens struktur samt stimulerar syntesen av kollagen och hyaluronsyra. Denna prisbelönta formula är unik i fråga om koncentration och resultat.


LIQUID PEPTIDES 10 ml

Serum som innehåller 30% peptidblandning​ för en riktigt antiageing boost! Produkten är för alla som önskar ett alternativ till vitamin A. Den stimulerar produktionen av kollagen och elastin för en mjukare hud​ samt innehåller hyaluronsyra för återfuktning.

FIREWALL 30 ml (fullsize)

Superserum bestående av två emulsioner som blandas på huden. Brett spektrum av superingredienser reducerar ålderstecken och skyddar maximalt mot fria radikaler. Passar alla hudtyper.


ANVÄNDNING

EYELIFT Applicera en liten mängd på väl rengjord hud morgon och kväll. Applicera runt ögonen men undvik ögonlocken. Ögoncreme som reducerar rynkor under ögonen samt har en lyftande effekt.

LIQUID PEPTIDES
Efter rengöring på morgonen och på kvällen. Massera produkten i ansiktet, på hals och dekolletage. Låt absorbera innan applicering av creme.

FIREWALL
Applicera på väl rengjord hud. Blanda en dos från varje pump på baksidan av handen. Applicera en liten mängd på ansikte, hals och dekolletage. Undvik området runt ögonen och läpparna. Använd lätta, uppåtgående strykningar och låt produkten absorberas av huden innan du applicerar nästa produkt från Medik8.


VARNING: Produkten är endast avsedd för externt bruk. Undvik att få produkten i ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen, skölj noga med vatten. Avbryt användningen vid hudirritation eller överkänslighetsreaktion. Kontakta din hudvårdsterapeut eller läkare om irritationen kvarstår. Ska inte användas på skadad eller irriterad hud. Förvaras utom räckhåll för barn. Medik8
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT