Medik8 Sleep Glycolic

ANSIKTE / Peeling Medik8 Sleep Glycolic

Medik8 Sleep Glycolic.

Medik8 Sleep Glycolic

30 ml
AHA-peeling som verkar över natten.
545 kr
Antal: 
Hemmapeeling som används under natten med 10% fri glykolsyra! Produkten är en kraftfull syraprodukt (AHA) som exfolierar huden men med minimalt stickande och utan återhämtningstid. Den passar perfekt för användning i kombination med CSA-produkter (C-vitamin, solskydd och A-vitamin). Upptäck denna effektiva glykolsyrabehandling som med sin time-release-teknologi ger en jämn leverans av aktiva ingredienser under natten. Medan du sover jobbar produkten på fina linjer, rynkor, pigmenteringar och minskar uppkomsten av blemmor och orenheter. Medik8
 • Användning

 • Använd 2-3 i veckan. Efter rengöring på kvällen, applicera en ärtas storlek av Sleep Glycolic över ansikte, hals och dekolletage. Därefter serum och återfuktande nattkräm. Använd alltid SPF på dagen eftersom glykolsyra kan öka solkänsligheten.

  Använd inte andra syraprodukter vid samma tillfälle.
 • Tips

 • Använd gärna Medik8 Daily Radiance Vitamin C med Spf 30 på dagtid för att skydda huden mot solens strålar och undvika pigmentfläckar och fina linjer.
 • Din rutin

 • Mer info

 • GLYKOLSYRA: Hjälper till att lossa upp bindningarna mellan keratinocyterna i de yttre hudlagren och ökar på förnyelsen av ny friska hudceller i vår hud. Glykolsyra har den minsta molekylstorleken av alla AHA-syror, det innebär att den penetrerar djupast ner i huden och stimulerar produktionen av kollagen typ 1. Det gör den effektiv för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, öka volymen i huden, förbättra struktur och ärrvävnad. Glykosaminoglykanerna i dermis stimuleras också genom användning av glykolsyra, vilket hjälper till att öka hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och ökar fuktbalansen. Glykolsyra hyllas som den allsidiga syran – perfekt för kunder som vill rikta in sig på åldrande, ärrbildning, pigmenteringar och orenheter.

  KOREANSKT KLÖVEREXTRAKT: Sleep Glycolic innehåller koreanskt klöverextrakt som normaliserar hudens försvarsfunktioner över natten. Naturligt så jobbar huden med att skydda sig själv under dagen och reparera sig på natten. Men dagliga yttre faktorer som blått ljus, stress och jetlag kan störa hudens naturliga rytm, vilket leder till minskad fuktbalans, nedsatt barriärfunktion och att avgiftningsprocessen minskar. Detta kan leda till DNA-skador och en trött och glåmig hud. Koreanskt klöverextrakt tillsammans med glykolsyra ökar den naturliga reparationsprocessen och återfuktningen av huden under natten. Detta resulterar i en jämnare och friskare hud.

  Medik8s Sleep Glycolic är en hemmapeeling med 10% inkapslad glykolsyra med time-release-teknologi för en jämn leverans av aktiva ingredienser under natten. Trots att innovationen är en kraftfull syraprodukt ger den minimalt stickande och ingen återhämtningstid. Perfekt för användning i kombination med CSA. En glykolsyrabehandling att utföra på hemmaplan (under natten medan du sover) som passar att göra två gånger i veckan. Fungerar ihop med hudens naturliga återfuktning och reparationsprocess. Sleep Glycolic passar normal hud, aknebenägen och/eller fet hudtyp, ojämn hudtextur och för dem med pigmenteringar. Perfekt för de kunderna som är lite nervösa inför sin första salongspeeling eller för de erfarna kunderna som vill underhålla sin hud mellan behandlingarna. Bör inte användas av de med väldigt känslig hud eller nedsatt hudbarriär.
 • Ingredienser

 • Aqua (Water), Cyclodextrin, Glycolic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Sucrose Stearate, Sodium Hydroxide, Lespedeza Capitata Flower/Leaf/Stem Extract, Glycerin, Propanediol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT