Medik8 Mutiny

ANSIKTE / Läppar Medik8 Mutiny

Medik8 Mutiny.

Medik8 Mutiny

15 ml
Återfuktande läppbalsam i gelform!
275 kr / 248 kr
Antal: 
Läppbalsam som omedelbart smälter in i läpparna för att fylla på både näring och fukt. Återställer lipiderna i läpparna och verkar lugnande och återfuktande på både kort och lång sikt. Fräsch naturlig doft av citrongräs och spearmint. Mutiny är ett skvalanbaserat läppbalsam i gelform som omedelbart smälter in i läpparna och blir oljig skön konsistens. Återställer lipiderna i läpparna. Ingredienser som efterliknar talgens roll i läppen.

› Utan petrolatum. 
› Verkar läkande och lugnande.
› Snabbabsorberande och ger näring på djupet. Medik8
  • Användning

  • Applicera storleken på ett riskorn på dina läppar och massera in. Kan även användas i ett tjockare lager på kvällen som en nattmask för läpparna.
  • Tips

  • Peela gärna läpparna lätt med en mekanisk peeling, någon gång i veckan. Tänk på att vara väldigt försiktig, då huden på läpparna är väldigt tunn. Följ upp med Mutiny som nattmask för dina läppar, för en djup återfuktning!
  • Din rutin

  • Mer info

  • Nyckelingredienser: Skvalan - Naturlig skvalan från oliv, en nästan hudidentisk lipid som skyddar och låser in fukt i läpparna. Eftersom skvalan är en naturlig del av vår talgnivå, kan den lätt glida in i de naturliga lipiderna i huden. Dess mycket mjukgörande egenskaper gör att den kan återställa smidighet och mjukhet i läpparna utan att vara fet. Havtornsolja - Exceptionell olja med helande verkan och en av de högsta naturliga källorna till Omega-7. Antioxidantskydd och antibakteriella egenskaper. Bidrar till att stimulera kollagenproduktion och stödja naturlig sårläkning. Havtornsoljans antiinflammatoriska aktivitet förhindrar att läpparna blir nariga och hjälper till att hålla läpparna mjuka. Hyaluronsyra av olika molekylvikt Djupt återfuktande och bidrar till att fukten stannar i läppen för långvarig verkan och för att förhindra att torra, nariga läppar uppstår.
  • Ingredienser

  • Squalane, Glycerin, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua (Water), Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Biosaccharide Gum-1, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Glyceryl Glucoside, Phenoxyethanol, Citral, Limonene, Geraniol. 

10% på allt utom Maria Åkerberg, Transderma, Bioeffect och Skinceuticals!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT