Medik8 C-Tetra Eye

ANSIKTE / Ögon Medik8 C-Tetra Eye

Medik8 C-Tetra Eye.

Medik8 C-Tetra Eye

7 ml
Ögonserum med 100% stabiliserat C-vitamin som inte irriterar huden. Gör mörka ringar under ögonen synbart ljusare samtidigt som det slätar ut fina linjer och rynkor.
319 kr / 255 kr
Antal: 

Lipid Vitamin C Antioxidant Serum. 100 % stabiliserat C-vitamin som inte irriterar huden. Gör mörka ringar under ögonen synbart ljusare samtidigt som det slätar ut fina linjer och rynkor.

› Skyddar huden från fria radikaler.

› Stimulerar syntesen av nytt kollagen och elastin.

› Reducerar pigmentfläckar.

› Förhindrar förtida ålderstecken.

› Passar alla åldrar och hudtyper. 

AKTIVA INGREDIENSER

TETRAHEXYLDEKYLASKORBAT (3 %)
Fettlösligt tetrahexyldekylaskorbat kan tränga in djupt i hudens skyddande lipidbarriär för att stimulera kollagenproduktionen, ge antioxidativt skydd mot fria radikaler och göra huden ljusare och klarare.

TOKOFEROLACETAT
En fettlöslig form av E-vitamin som hjälper till att skydda huden från skador orsakade av fria radikaler och som nätverkar med C-vitamin.

PP2
För optimal fördelning i huden.

ANVÄNDNING

Efter rengöring på morgonen: applicera en spatel direkt under och runt ögonen. Det går även att applicera en droppe på fingret och sedan massera in serumet i huden. Om så önskas, applicera valfri Medik8 Eye Solution efter C-Tetra Eye.

INGREDIENSER

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil,
Limonene.

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Just nu får du 20% rabatt på utvalda c-vitaminprodukter från Medik8!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT