Medik8 Blemish Control Pads

ANSIKTE / Peeling Medik8 Blemish Control Pads

Medik8 Blemish Control Pads.

Medik8 Blemish Control Pads

60 pads
Effektiva peelpads för problemhud. Går utmärkt att använda på känslig hud. Innehåller 2% salicylsyra som öppnar upp porerna och exfolierar.
389 kr / 350 kr
Antal: 

Effektiv allt-i-ett-behandling för problemhud. Går utmärkt att använda på känslig hud. Innehåller 2% salicylsyra som öppnar upp porerna och exfolierar. 100% fri från alkohol som kan torka ut huden. Blemish Control Pads är helt fria från alkohol och innehåller tvåprocentig salicylsyra med maximal styrka. Perfekt för den utslagsbenägna T-zonen samt större områden som rygg, nacke och dekolletage.› Återfuktande

› Antiinflammatorisk

› Exfolierande

› Avsvällande

› Passar en acne benägen hud


AKTIVA INGREDIENSER

SALICYLSYRA (2 %)
EN BHA, eller betahydroxisyra som anses vara den perfekta ämnet för att förebygga finnar. Mjukar upp och löser upp keratin, det protein som täpper igen porerna genom att få hudcellerna att klibba samman. Salicylsyra är fettlöslig, vilket innebär att den kan tränga in djupt i porerna och bryta ned hudceller och talg som täpper igenom poröppningen.

ALLANTOIN
Extrakt som används som ett lindrande och sårläkande ämne som skyddar huden. Förstärker också cellomsättningen för en len och jämn hud.

GLYCERIN
En effektiv fuktgivare som gör att huden drar till sig vatten både från de under hudlagren och luften. Håller huden återfuktad, smidig och mjuk.

ANVÄNDNING

Använd morgon eller kväll på väl rengjord hud. Stryk bomullsrondellen försiktigt över hela ansiktet eller utvalda partier, undvik ögonen. Låt sjunka in i huden och följ upp med Medik8s koncentrerade serum, återfuktare och solskydd på morgonen.
 Vänj in huden: använd 2-3 gånger första veckan och öka sakta upp i takt med att din hud balanserar sig. 

INGREDIENSER

Aqua (Water), Cocamidopropyl Dimethylamine, Salicylic Acid, Glycerin, Phenoxyethanol, Allantoin, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Limonene.

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna. Medik8
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


10% på allt utom Maria Åkerberg, Dr Dennis Gross, PCA Skin & Transderma!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT