Maria Åkerberg Skincare Set For Men

Herr / Kit & Gåvor Maria Åkerberg Skincare Set For Men

Maria Åkerberg Skincare Set For Men i gruppen Herr / Kit & Gåvor hos Babyface.se (3033-00005)

Maria Åkerberg Skincare Set For Men

Ett kit med utvalda favoriter till mannen
449 kr
Antal: 
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Detta set har ett brett innehåll av allt från mjukgörande rakcreme och läppcerat
till återfuktande ansiktscreme samt en skäggolja som även kan användas som aftershave.


Värde: 666 kr

Beard Oil 30 ml

Med vårdande Broccoliolja håller skägget sig friskt samtidigt som den tillför näring till huden och en fräsch doft av Lagerblad. Oljan mjukgör torra, risiga hårstrån, verkar bakteriedödande och förebygger inåtväxta hårstrån. Dess antiseptiska egenskaper gör den lämplig som aftershave. Skäggoljan passar även utmärkt som stylingprodukt 

Face Lotion Moist 50 ml

En lätt ansiktscreme som tillför mycket fukt och näring. Den passar för normal till torr hud. Cremen innehåller eteriska oljor av Bergamott, som har antiseptiska egenskaper, och Patschuli, som är stärkande och bra för cellförnyelsen. 

Shaving Cream 100 m

En mjukgörande rakcreme med Jojobaolja, som kan användas till både ansikte och kropp. Produkten gör hårstråna så mjuka att de enkelt går att raka utan att först behöva mjuka upp med varmt vatten. Eteriska oljor av Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanaum lugnar och skyddar huden under rakningen samt ger ett bra glid för hyveln.

Lip Care Liquorice 7 m

Ett skyddande, mjukgörande cerat med Fänkålsolja, som ger en läcker doft av lakrits. Det är mycket vårdande och drygt, samt sitter kvar länge på läpparna, vilket gör ceratet effektivt mot torra och spruckna läppar.

INGREDIENSER

Se respektive produktsida
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser