Maria Åkerberg Scalp Treatment

KROPP / Specialvård Maria Åkerberg Scalp Treatment

Maria Åkerberg Scalp Treatment i gruppen KROPP / Specialvård hos Babyface.se (4021-00125V)

Maria Åkerberg Scalp Treatment

125 ml
Mjukgörande lotion som används för att motverka fet hårbotten.
Typ: 
Antal: 
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Eko
Mjukgörande lotion som används för att motverka fet hårbotten. Lotionen minskar fettproduktionen i hårbotten, men torkar inte ut själva håret. Kombinera med Scalp Scrub Intensive och Hair & Body Shampoo för bästa effekt.

NETTLE

Scalp Treatment Nettle är en fuktgivande näringsspray med Brännässla och Tussilago, som stimulerar hårbotten och främjar hårväxten. Scalp Treatment Nettle är som en skyddande, fuktgivande och närande dagcreme för hårbotten. Den motverkar dessutom håravfall, genom att öka livskraften hos de celler som producerar håret.


ROSEMARY

Scalp Treatment Rosemary är en fuktgivande näringsspray med Rosmarin, som balanserar hårbotten och håller den i gott skick. Produkten är som en skyddande, fuktgivande och närande dagcreme för hårbotten.


MENTHA

Scalp Treatment Mentha är en fuktgivande näringsspray med Pepparmynta, som motverkar mjäll. Produkten är som en skyddande, fuktgivande och närande dagcreme för hårbotten. Förutom Pepparmynta innehåller Scalp Treatment Mentha ett verksamt ämne mot svamp; en speciell mjölksyra som framställs genom fermentering med naturliga bakterier, ungefär som när man framställer yoghurt.


SAGE

Scalp Treatment Sage är en fuktgivande näringsspray med Salvia, som motverkar fet hårbotten. Den minskar fettproduktionen i hårbotten, utan att torka ut själva håret. Scalp Treatment Sage är som en skyddande, fuktgivande och närande dagcreme för hårbotten.

ANVÄNDNING

Applicera Scalp Treatment Sage i hårbotten och låt sitta tills du tvättar håret nästa gång. Detta är som en dag och nattcrme för hårbotten. Produkten gör inte håret eller hårbotten fet utan du kan spraya i hårbotten oavsett om du har stylat håret eller inte.

INGREDIENSER

Aqua Purificata, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides (från vete), Fusel Wheat Bran /Straw Glycosides (fermentering av fruktsocker), Polyglyceryl-5 Oleate (från glycerol och oleinsyra), Sodium Cocoyl Glutamate (från kokosolja), Glyceryl Caprylate (från glycerin och vegetabilisk olja), Glycerine (från raps), Sodium Levulinate (från ris), Sodium Anisate (från basilika), Salvia Officinalis Oil (Salviaolja), Rosmarinus Officinalis (Rosmarin antioxidant), D-Limonene (från salviaoljan), Linalool (från salviaoljan) Maria Åkerberg
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Maria Åkerberg-produkter för 250 kr - få Night Cream More 5 ml på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT