Maria Åkerberg Neroli Freshener

ANSIKTE / Ansiktsvatten Maria Åkerberg Neroli Freshener

Maria Åkerberg Neroli Freshener.

Maria Åkerberg Neroli Freshener

Ansiktsvatten med Neroli för alla hudtyper.
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Eko

Neroli Freshener är ett ansiktsvatten med Neroli för alla hudtyper. Neroli Freshener är lätt porsammandragande och används alltid efter passande rengöring för att neutralisera vattnets uttorkande effekt och för att förbereda huden för efterföljande produkter. Nerolivattnet i Neroli Freshener är gjort på blommor från bitterapelsinträdet och är certifierat av QC&I. Observera att det sker en naturlig sedimentation och att Neroli Freshener blir något grumligt om det inte skakas då och då. Det är inget fel på produkten utan mer ett bevis för att det är äkta vara. En naturlig bottensedimentation förekommer på alla örtvatten. Självkonserverande system. 

Maria Åkerberg
 • Användning

 • Freshener används alltid efter rengöring. Ta Freshener på fuktad bomull och fördela i ansiktet. Eller, spraya direkt i ansiktet och applicera därefter creme och/eller olja.

  Freshener används också till ögonkompresser, som en fuktspray eller som uppfräschare!
 • Tips

 • Din rutin

 • Mer info

 • › Lätt porsammandragande.
  › Ansiktsvatten för alla hudtyper.

  › Används efter rengöring, innan serum. 
  › Kan användas till ögonkompresser eller som uppfräschande mist under dagen.


  Neroli Freshener innehåller även probiotiska Mjölksyrabakterier som håller huden frisk och full av lyster. De mjölksyrabakterier som vi använder är Lactobacillus casei och Lactobacillus acidophilus som skyddar huden mot onda bakterier. Mjölksyrabakterierna är redan inaktiverade, vilket innebär att det inte skapas någon tillväxt i produkten.
 • Ingredienser

 • Aqua Purificata/Water, Glycerin (Vegetable), Lactobacillus, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Sodium Levulinate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Anisate, Maltodextrin, Heptyl Glucoside, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Flower Oil, Lactic Acid, Limonene*, Linalool*, Farnesol*, Geraniol*.
  *Components naturally present in essential oils.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT