Maria Åkerberg Flower Freshener

ANSIKTE / Ansiktsvatten Maria Åkerberg Flower Freshener

Maria Åkerberg Flower Freshener i gruppen ANSIKTE / Ansiktsvatten hos Babyface.se (1012-00125V)

Maria Åkerberg Flower Freshener

Ansiktsvatten som doftar som en sommaräng!
Storlek: 
Antal: 
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Flower Freshener är ett ansiktsvatten med Ros och Salvia för alla hudtyper. Flower Freshener är lätt porsammandragande och används alltid efter passande rengöring för att neutralisera vattnets uttorkande effekt och för att förbereda huden för efterföljande produkter. Örtvattnet från Salvia och Ros i Freshener är av ”årets skörd”. Jordmån och väderlek sätter karaktär på örterna och därmed örtvattnet. Örtvattnet är en infusion (som starkt te) på örtblad och destillerat vatten. Doften påminner om en nyslagen sommaräng. Doften på örtvattnen kan ändras något från det att du öppnat flaskan. En naturlig bottensedimentation förekommer på alla örtvatten. Självkonserverande system. 

› Lätt porsammandragande.
› Ansiktsvatten för alla hudtyper. 
› Används efter rengöring, innan serum. 
› Doftar som en sommaräng - perfekt uppfräschning under dagen!

ANVÄNDNING

Freshener används alltid efter rengöring. Ta Freshener på fuktad bomull och fördela i ansiktet. Eller, spraya direkt i ansiktet och applicera därefter olja och/eller creme.

TIPS!

Freshener används också till ögonkompresser, som en fuktspray eller som uppfräschare! 

INGREDIENSER

Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Salvia Officinalis (Sage) Water, Glycerine (Vegetable), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Maria Åkerberg för 500 kr - få After Sun Lotion 30 ml på köpet, handla för 750kr och få även Hair & Body Shampoo Lime 30ml.

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT