Maria Åkerberg Endless Summer

MAKEUP / Ögon & bryn / Ögonskugga Maria Åkerberg Endless Summer

Maria Åkerberg Endless Summer i gruppen MAKEUP / Ögon & bryn / Ögonskugga hos Babyface.se (1706-00010)

Maria Åkerberg Endless Summer

Limited Edition palett!
Art. nr:
1706-00010
299 kr
SNABB LEVERANS FRI FRAKT

Eye Cream 15 ml (värde 150 kr) på köpet vid köp över 600 kr!
22 g

Efter fjolårets succé med Summer Burst lanserar vi nu en ny Limited Edition. Denna gång erbjuder vi tre nya ögonskuggor tillsammans med en av våra absoluta favoriter i samma palett - vi kallar den Endless Summer. Endless Summer består av nya Eye Shadow Toffee, Eye Shadow Hazelnut, Eye Shadow Dusty Rose samt Eye Shadow Warm Silk. Nyanserna i Endless Summer kan kombineras i en oändlighet för att skapa olika makeuper. De är även fina tillsammans med många andra produkter i vårt sortiment. 

- Eye Shadow Toffee Nyhet! är en ljus, gulbeige nyans med skimmer i guld. Detta är en perfekt sommarnyans som ger din ögonmakeup ett vackert glow. 
- Eye Shadow Hazelnut Nyhet! är en brun nyans med skimmer i guld som är fantastiskt vacker tillsammans med Eye Shadow Toffee.
- Eye Shadow Dusty Rose Nyhet! har en mild ljusrosa nyans med skimmer som är fin att använda över hela ögonlocket samt som highlighter och rouge.
- Eye Shadow Warm Silk är en highlighter i en skimrande vit nyans. Denna appliceras med fördel i innervrån av ögat samt vid underkanten av ögonbrynet för att framhäva ögonen och definiera brynen. 

Så här skapar du sommarens snyggaste makeup!
Kabuki Brush – Lyxig, rundad borste som ger ett mjukt och jämnt resultat vid applicering av Mineral Powder. Med detta puder tillförs vacker sommarlyster och en jämn bas.

Blush Brush – Lätt vinklad borste som är specialklippt för applicering av puder på specifika områden av ansiktet. Används för att addera extra färg och form till ansiktet med ett solpuder i form av Sunset eller Sun Kissed samt passande rouge.

Fan Brush – En luftig borste som enkelt fäster puder utan att avlägsna underliggande makeup. Används vid applicering av highlighter i form av ögonskuggorna Dusty Rose eller Warm Silk på kindben och nästipp, gärna då efter applicering av rouge.

Makeup Sponge – Mjuk makeupsvamp för applicering av Cover Stick eller Compact Foundation på ögonlocken. Detta skapar en bas som håller skuggorna på plats länge.

Eye Shadow Base Brush – Extra mjuk borste för applicering av basskugga. Använd ögonskuggan Dusty Rose över hela ögonlocket för att skapa en mild ljusrosa bas med lätt skimmer. Önskas en mer guldig ögonmakeup appliceras istället Toffee som bas.

Eye Definer Brush – Denna pensel hjälper att skapa ett djup till makeupen. Använd denna för att arbeta in ögonskuggan Hazelnut i globlinjen samt från yttre ögonvrån och in mot mitten av ögonlocket. Detta skapar en lättare skuggning.

Smokey Eye Brush – Med denna pensel kommer man åt de allra minsta ytorna runt ögat. Använd Smokey Eye Brush för att applicera ögonskuggan Warm Silk i innervrån av ögat samt vid underkanten av ögonbrynet för att addera extra lyster och framhäva ögonen ytterligare. 

Komplettera makeupen med passande Eyebrow Pencil för att fylla i ögonbrynen. Använd gärna Cover Stick Nearly Beige runt ögonbrynen för att definiera dem lite extra. 

Avsluta makeupen med att applicera valfri nyans av Mascara Volume samt en tunn linje av Eye Liner Cold Dark Brown längs fransraden. Detta ger intrycket av fylligare fransar, vilket lyfter ögonmakeupen ytterligare. 

Ingredients: Talc, Magnesium Stearate (från sterinsyra), Silica (Kisel), Ethylhexyl Palmitate (från kokosolja).  
+/- Mica (Glimmer), Cl 77891, Cl 77491, Cl 77492,  Cl 77499, Cl 77288, Cl 77007, Cl 77510.

Se även

Maria Åkerberg Hair Gel

Maria Åkerberg Hair Gel

Vårdande stylinggel som ger lyster och naturlig form, utan att göra håret stelt.
129 kr
Maria Åkerberg Body Balm Energy

Maria Åkerberg Body Balm Energy

Kroppsbalm med frisk doft av citrus, för alla hudtyper.
249 kr
Maria Åkerberg Beard Oil

Maria Åkerberg Beard Oil

Beard Oil med ger ett välvårdat och friskt skägg.
199 kr
Maria Åkerberg Face Balm Clearing

Maria Åkerberg Face Balm Clearing

En silkeslen och närande balm för blandhud och fet hud.
fr. 129 kr

Andra köpte även:

Maria Åkerberg Hair Gel

Maria Åkerberg Hair Gel

Vårdande stylinggel som ger lyster och naturlig form, utan att göra håret stelt.
129 kr
Maria Åkerberg Eye Makeup Remover

Maria Åkerberg Eye Makeup Remover

Mild makeuprengöring för huden kring ögonen.
fr. 39 kr
Maria Åkerberg Face Lotion More

Maria Åkerberg Face Lotion More

Prisbelönad dag- och nattcreme för mogen hud.
fr. 299 kr
Maria Åkerberg Royal Facial Oil Gla

Maria Åkerberg Royal Facial Oil Gla

Denna olja ger en utslätande effekt, som är mest märkbar på en äldre eller torr hud.
fr. 199 kr